Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



GISKO: Predstavljanje knjige "Život može biti lijep"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 10.02.2018. 15:18 
Naslov:  GISKO: Predstavljanje knjige "Život može biti lijep"
15.02.2018. 17:30
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek organizira predstavljanje knjige "Život može biti lijep" autorice Ivane Grabar. Predstavljanje će se održati u četvrtak, 15. veljače 2018. godine s početkom u 17.30 sati u prostoru Austrijske čitaonice Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek.

"Život može biti lijep" druga je knjiga autorice Ivane Grabar. Knjiga je izdana krajem 2016. godine Za ovu knjigu autorica ističe kako je njena zrelost i odluka da može i zaslužuje bolje i više od života. Ova je djelo njena filozofija života pretočena u tekst. "Ona pokreće! Ona daje vjetar u krila i cijelo nebo za slobodan let!" – kaže sama autorica.

Ivana Grabar sa svojih je 40 godina života odlučila svoja znanja, iskustva, bol i suze, radosti i patnje, uspone i padove i sve ono što čini život ljepšim ili ružnijim, a tiče se odnosa žena i muškaraca, podijeliti s čitateljima. Ivana ima savjete koje nije nigdje pročitala, nego ih je, stjecajem okolnosti, stekla i isklesala sama na vlastitim greškama i vlastitoj koži. Njene su riječi iz srca i iz vlastita iskustva, iz najprivatnijega dijela života.

Inače, rođena Vinkovčanka, Ivana Grabar 28 godina živi u Opatiji. Okidač za pisanje bio je razvod braka.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: