Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Esseker centar: Otvorenje izložbe "Igroplov"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65676
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 08.02.2018. 11:41 
Naslov:  Esseker centar: Otvorenje izložbe "Igroplov"
28.02.2018. 18:30
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Da se u ožujku ne budi samo priroda nego da je to i savršen mjesec za buđenje nostalgije i povratak u djetinjstvo dokazat će vam studenti 2. godine diplomskog studija Kulturalnog menadžmenta. Uskočite u njihov vremeplov koji će u Esseker centru biti svečano otvoren 28. veljače 2018. u 18:30 sati te će trajati do 6. ožujka.

Multimedijalna izložba Igroplov nastala je u sklopu kolegija Menadžment muzeja i izložbe pod mentorstvom profesora Anđelka Mrkonjića i asistenta Tomislava Levaka. Ova izložba specifična je po tome što je proizašla s tavana, iz podruma i škrinja za igračke organizatora čiji je cilj odvesti vas u bezbrižnije dane u kojima su vam bake i majke pričale bajke prije spavanja i ljutile se zbog svih uprljanih hlača od klikeranja i igranja u parkovima.

Prostor Essekera na tjedan će dana biti obogaćen tehnologijom na kojoj će svi posjetitelji moći zaigrati neke od svojih najdražih videoigara na ‘’zaboravljenim'’ konzolama poput Nintenda, PlayStationa 1 i Sege, pogledati neke od omiljenih crtića s videokazeta i poslušati neke od hitova tog vremena. Uz sve tehnološke dosege tog vremena, podsjetit će vas kako se igra školica, gumi-gumi i još mnogo toga.

Ovo je samo mali dio čarolije koja će promijeniti lice ožujka u mjesec igranja i djetinjstva, a vi ćete, barem na tren, zaboraviti na svoje brige, bili to ispiti, posao, ljubav ili nešto drugo…


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: