Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Tufna: Trash Valentinovo [2018.] / Giancarlo Brunello & DJ Jurki

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65631
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 07.02.2018. 9:35 
Naslov:  Tufna: Trash Valentinovo [2018.] / Giancarlo Brunello & DJ Jurki
Od 14.02.2018. 22:00 do 17.02.2018. 21:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ovaj tjedan u Tufni:

Srijeda, 14. veljače 2018.
Zaljubljeni ili ne, ove srijede se svi volimo na još jednoj trash noći u Tufni! Pripremi se za najbolje ljubavne hitove, odjeni nešto crveno i zauzmi svoje mjesto na podiju. Za bolje raspoloženje pravimo ljubavne koktele po promo cijeni od 15 kn!




-> Dan zaljubljenih [2018.]

Ukoliko znate za mjesto koje nije na listi - slobodno nam javite sve potrebne informacije i rado ćemo ga uvrstiti! Sve podatke (plakate, informacije i sl.) šaljite na e-mail redakcije: redakcija[at]osijek031[dot]com


Subota, 17. veljače 2018.
U subotu, 17. veljače, klub Tufna rasplesat će kombinacija live harmonike i house glazbe, koju će na glavnom flooru izvoditi Giancarlo Brunello & DJ Jurki. Ova odlična kombinacija garantira vruću i jedinstvenu atmosferu, koju potvrđuju brojni nastupi ovog dvojca diljem Hrvatske. Cijena ulaznice je 10 kn.

GIANCARLO BRUNELLO
Školovani harmonikaš koji već 8 godina uspješno kombinira house glazbu i svoj omiljeni instrument. Giancarlo u svojim nastupima nerijetko odlazi u publiku, koju animira i između koje zbog wireless opreme uspješno nastupa. Talent i odlična komunikacija s publikom glavni su Giancarlovi aduti, a dokaz tomu su brojni nastupi u hrvatskim klubovima (Hacienda, Exit, Saloon, Gallery, The Best, Khala bar, Green Gold, East&West i mnogi drugi klubovi.

DJ JURKI
DJ Jurki se kao rezident Novaljskog kluba Papaya specijalizirao za poznate dnevne afterbeach partye. Dugogodišnji je DJ Collegium agencije, s kojom godinama nastupa na različitim putovanjima diljem Europe, od Češke i Španjolske do Grčke i Francuske, a na čijim je zabavama prisustvovalo preko 15 000 mladih Hrvata. Jurki je jedan od rijetkih domaćih DJ-eva, koji je nastupao na premijernom Ultra Europe festivalu u Splitu, u sklopu popularnog DJ dua "Frankie Headfors", kojeg je osnovao.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: