Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



[FOTO] Osječki karneval: Punom parom radi se na izradi maski i kostima

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65429
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 06.02.2018. 13:03 
Naslov:  [FOTO] Osječki karneval: Punom parom radi se na izradi maski i kostima
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Od jučer, 5. veljače u organizaciji saveza udruga "Šibica" (udruga Slama, Udruga PLANTaža, PS Shine i udruga KultAkt) započele su pripreme za karnevalsku manifestaciju "Osječki karneval".

Organizatori su ove godine pripremili mnoštvo zanimljivih radionica, koje su prilagođene za najmlađe, ali i za one nešto starije. Tako su od jučer već punom parom krenuli s kreativnim radionicama šivanja, izradi maski i kostima, zvečki, ali u ove radionice mogu se priključiti i brojni (stariji) sugrađani koji se žele okušati u kuhanju, mogu peći kolače i ukusne krofne. Od 5. pa do 9. veljače možete ih posjetiti od 15:00 do 21:00h u prostoru udruge Slama (Tvrđa, Kamila Firingera 3).

KLIK: Osječki karneval - program





S obzirom da je jučerašnju radionicu posjetio velik broj djece, organizatori pozivaju i stariju populaciju da im se pridruže u subotu, kada organiziraju karnevalski noćni obilazak Tvrđe (za one +18 ). Već u nedjelju u suradnji sa PS Shine organiziran je tradicionalni Otkačeno plesni maskenbal! P.S. maskiraj se dolazimo i mi fotkati..

Osječki karneval završava u utorak spaljivanjem slamnate beštije.. Mjesto okupljanja je kod Pješačkog mosta u 16:30 sati.





















Tekst: Osijek031.com
Foto: Udruga Slama


Najava: Osječki karneval

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: