Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Edunova: Besplatni seminar "Kako uspješno napisati i prijaviti EU projekt?"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Katarona
Offline
Ukupno postova: 6
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 06.02.2018. 12:25 
Naslov:  Edunova: Besplatni seminar "Kako uspješno napisati i prijaviti EU projekt?"
22.02.2018. 17:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Godinu 2017. obilježio je značajan porast u svim fazama korištenja EU fondova – do kraja 2017. godine ukupno je ugovoreno 3,5 milijardi eura projekata. Partnerskim sporazumom između Hrvatske i Europske unije za financijsko razdoblje od 2014. do 2020. godine, Hrvatska na raspolaganju iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova ima 10,6 milijardi eura ili otprilike 1,6 milijardi eura godišnje. Osječko-baranjska županija je druga najuspješnija županija prema broju projekata, ali i po visini ugovorenog iznosa, ostvarivši 157 projekata ukupne vrijednosti 1,8 milijardi kuna za razdoblje od 2014. do 2020. Kako bi uspjeli u još boljoj i većoj prijavi projekata, Edunova za vas priprema besplatni seminar “Kako uspješno napisati i prijaviti EU projekt?” na kojem možete saznati mnoge korisne informacije i usmjeriti se k neosporno traženom zanimanju današnjice!

Sadržaj seminara:
Razumijevanje prava i obveza korisnika sredstava
Planiranje provedbe i upravljanje troškovima projekta
Priprema natječajne dokumentacije i provedba projekta

Saznajte koje vam opcije iz fondova EU stoje na raspolaganju tijekom 2018. godine te kako prepoznati i razviti Vaš investicijski projekt koji možete sufinancirati bespovratnim sredstvima.

Seminarom ćete uvidjeti jake i slabe snage svoje organizacije te dobiti pojašnjenje metodologije projektnog ciklusa i intervencijske logike projektnih prijedloga. Upoznat ćete se s određenim mogućnostima pomoću kojih ćete moći samostalno započeti s razradom projektnih ideja i pripremom natječajne dokumentacije.

Iskoristite izvrsnu priliku za upoznavanje s procedurom pisanja i prijave projekta na natječaj, a ujedno i razumijevanje postupka financiranja i vođenja EU projekata.

Tijekom seminara prezentirat će vam i verificirani program obrazovanja za voditelja/icu izradbe i provedbe projekata financiranih iz EU fondova.

Zbog velikog interesa, seminar “Kako uspješno napisati i prijaviti EU projekt?” održat će se u prostorijama Edunove Osijek, Jagerova 5, u dva termina:

22. veljače 2018. godine od 17 do 19 sati i
8. ožujka 2018. godine od 18 do 20 sati

Broj mjesta je ograničen, stoga rezervirajte svoje mjesto na vrijeme! Pošaljite nam svoje ime, prezime, kontakt telefon i naziv seminara na seminar[at]edunova[dot]hr.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: