Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Sjajnom pobjedom Borne Ćorića u nedjelju Hrvatska s 3-1 nadigrala Kanadu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 05.02.2018. 8:32 
Naslov:  Sjajnom pobjedom Borne Ćorića u nedjelju Hrvatska s 3-1 nadigrala Kanadu
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Borna Ćorić je u nedjelju osvojio pobjednički bod za hrvatsku Davis kup reprezentaciju nakon što je u dvorani Gradski vrt svladao kanadsku senzaciju i najveću uzdanicu, 18-godišnjeg Denisa Shapovalova, sa 6:4, 6:4, 6:4.

Borninom pobjedom Hrvatska je s 3:1 nadigrala Kanadu i plasirala se u četvrtfinale Davis Cupa u kome će za dva mjeseca biti domaćin Kazahstanu.



Borna Ćorić je u sva tri seta uzeo po jedan servis Kanađaninu, a nakon dva sata i dvije minute imao je i prvu meč-loptu koju nije iskoristio, no drugu priliku Borna nije propustio.

"Odigrao sam skoro pa savršen meč, bez greške. Mislim da sam servirao fantastično. Bio sam u zoni, zaboravio sam na sve, publika me digla i odigrao sam odličan meč. Bio sam opušten, već sam jučer osjetio da stvarno dobro udaram loptu. Fizički sam bio dobro, ništa me nije smetalo. Ima sam odličnih mečeva u Davis Cupu, ali nisam se nikad osjećao tako nadmoćno", izjavio je Borna Ćorić nakon pobjede.



Hrvatsku Davis Cup reprezentaciju u četvrtfinalu čeka Kazahstan, koji je u 1. kolu na domaćem terenu svladao oslabljenu Švicarsku (bez Rogera Federera) s 4:1, a prođu li ovu prepreku, naši će tenisači u polufinalu biti domaćini pobjedniku četvrtfinalnog susreta SAD - Belgija. Četvrtfinale Davis Cupa na rasporedu je od 6. do 8. travnja, a za sada se čini kako će domaćin tog dvoboja biti Varaždin.



A osječka publika svojim je navijanjem i bodrenjem pokazala kako se treba navijati za repku i sigurno je bila joker s klupe koji je našim tenisačima dao snagu da uz podosta muke, posebice u meču parova, svladaju opasne Kanađane. Očekujemo da će nakon ovakve atmosfere Osijek još koji put dobiti domaćinstvo Davis kupa.







Tekst: Osijek031.com
Foto: Mario Ćužić/HTS


Najava: Davis cup Osijek 2018.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: