Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



[FOTO] Čudo u Osijeku: Čilić i Dodig napravili nemoguće i dobili izgubljenu utakmicu!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 04.02.2018. 9:13 
Naslov:  [FOTO] Čudo u Osijeku: Čilić i Dodig napravili nemoguće i dobili izgubljenu utakmicu!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Da se čuda događaju pokazali su jučer poslijepodne Marin Čilić i Ivan Dodig koji su preokrenuli izgubljeni meč i od 0:2 u setovima pobijedili Kanađane Vaseka Pospisila i Daniela Nestora s 3:2 (2:6, 3:6, 6:4, 7:5, 6:2).

U meču parova Dodig i Čilić gubili su 2:0 u setovima protiv Nestora i Pospisila koji su imali i break za pobjedu u trećem setu i činilo se da je utakmica izgubljena, a onda je uslijedio nevjerojatan preokret.

Nošeni glasnim navijanjem pune dvorane Gradski vrt (više od 3000 gledatelja), Dodig i Čilić vratili su se iz ponora i treći set okrenuli od 1:4 na 6:4. Četvrti set je bio prijeloman, naši su tenisači imali bolje živce i set je otišao na njihovu stranu, a onda su se u petom setu snažni Kanađani raspali, nakon gotovo tri i pol sata rovovske borbe.

Galerija 031: Davis cup 2018., [dan #2]
[Foto: Antonela Martinčević, SD Gradski vrt, 3.2.2018.]
Napomena: Fotke pregledavate KLIKOM na fotku ili strelicama lijevo-desno, kao na Facebooku ;-)

Osijek je bučno proslavio čudesan „povratak otpisanih“ naših tenisača koji su tako omogućili da Hrvatska u 1. kolu Svjetske skupine Davis Cupa nakon prva dva dana vodi s 2:1 i sada je na korak od pobjede i plasmana u četvrtfinale Svjetske skupine.

Odluka o pobjedniku past će danas kada se sastaju Borna Ćorić i Denis Shapovalov te u posljednjem meču Marin Čilić i Peter Polansky.

Vidjeli smo još jednom da je tenis varljiv sport, jedan poen odlučio je cijeli susret. Praktički smo bili bez ikakve šanse nakon dva i pol seta, ali vratili smo se, uvukli smo publiku u meč i uz njihovu pomoć,dobre atmosfere i energije došli smo do pobjede“, objasnio je Čilić čudesan preokret u osječkoj dvorani Gradski vrt.

Najavio je i da će biti maksimalno spreman za peti meč, ako Borna danas izgubi i dođe do izjednačenja.





Tekst: Osijek031.com
Foto: Antonela Martinčević/Osijek031.com


Najava: Davis cup Osijek 2018.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: