Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Hrvatska-Kanada 1:1 - Ćorić razbio Pospisila, Shapovalov razvalio Galovića

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65780
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 03.02.2018. 9:29 
Naslov:  Hrvatska-Kanada 1:1 - Ćorić razbio Pospisila, Shapovalov razvalio Galovića
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nakon prvog dana dvoboja 1. kola Svjetske skupine Hrvatska i Kanada su izjednačene 1:1.

Pred više od 2000 gledatelja u osječkoj dvorani Gradski vrt naša Davis Cup reprezentacija povela je protiv Kanade s 1:0 zahvaljujući pobjedi Borne Ćorića protiv Vaseka Pospisila 3:1, da bi u drugom meču Shapovalov razbio Viktora Galovića 3:0.



Ćorićev meč krenuo je u pogrešnom smjeru jer je Kanađanin osvojio prvi set iskoristivši nekoliko Borninih pogrešaka, no potom je Borna ubacio u petu brzinu i bez većih problema dobio sljedeća tri seta, sve skupa za 2 sata i 20 minuta(3-6, 6-2, 6-3, 6-2).

Međutim, Kanada je odmah potom uzvratila udarac: njihov najbolji tenisač, 18-godišnji Denis Shapovalov još se lakše obračunao sa Viktorom Galovićem 3:0 u setovima (6-4, 6-4, 6-2). Istini za volju, Viktor je imao svoje prilike, ali presudilo je previše neiskorištenih break lopti: u prvom setu tri neiskorištena breaka, u drugom setu dva, da bi se u trećem setu potpuno raspao.



Poslije utakmice Borna Ćorić je priznao da je njegov protivnik odlično ušao u meč, no u drugom setu odmah je uzeo break loptu i to je prelomilo utakmicu.

A što se tiče nedjeljnog meča sa Shapovalovim, Borna je rekao kako očekuje mnogo teži meč od jučerašnjeg jer je Denis kapacitet za top 10. No, Borna se nije previše umorio, sutra ima day off pa će se dobro odmoriti i pripremiti za nedjelju.



Izbornik Željko Krajan komentirao je kako je rezultat realan jer su oba favorita pobijedila. Izrazio je uvjerenje da je Hrvatska sada još veći favorit obzirom da se očekuje da će za našu vrstu u nedjelju nastupiti i naš najbolji tenisač, trećeplasirani na svjetskoj rang listi Marin Ćilić.











Tekst: Osijek031.com
Foto: Mario Ćužić


Najava: Davis cup Osijek 2018.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: