Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



McDonald’s u Hrvatskoj uskoro uvodi dostavu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 02.02.2018. 8:32 
Naslov:  McDonald’s u Hrvatskoj uskoro uvodi dostavu
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Najpopularniji svjetski lanac brze prehrane McDonald's uskoro bi i u Hrvatskoj trebao uvesti dostavu.

O uvođenju dostave u McDonald'su već dulje razmišljaju jer se taj koncept pokazao veoma uspješnim diljem svijeta. McDonald's je dostavu u SAD-u uveo još 1993. godine, te se ta usluga proširila na Aziju, Srednji istok i Južnu Ameriku. Prva McDonald'sova dostava u Europi krenula je 2013. godine u Beču, a uslugu dostave McDonald's danas ima u više od trideset zemalja svijeta.

Posljednjih godina tvrtka je obavljala testove u Europi kako bi se utvrdila isplativost na pojedinim tržištima i čini se da su, što se Hrvatske tiče, rezultati testiranja pozitivni. Iz tvrtke Globalna hrana koja u Hrvatskoj ima McDonald'sovu franšizu rekli su da trenutno analiziraju opcije dostave - hoće li to obavljati njihovi djelatnici ili će angažirati vanjske suradnike.

Inače, McDonald's u Hrvatskoj trenutno ima 29 restorana s gotovo 700 zaposlenih. U prošloj godini franšizni div otvorio je svoj 29. restoran u Hrvatskoj u Slavonskom Brodu te je krenuo u završnu fazu digitalizacije i preuređenja svojih restorana. Ove godine McDonald’s planira otvoriti 1000 novih restorana u svijetu, što uključuje i tri nova restorana u Hrvatskoj.





Tekst: Osijek031.com

Pročitajte i..
Novi McDonald's restoran na Drinskoj otvara se 11. prosinca
Ruši se McDrive u Drinskoj ulici

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: