Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Dom željezničar: Otkačeno plesni maskenbal [2018.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65637
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 01.02.2018. 10:03 
Naslov:  Dom željezničar: Otkačeno plesni maskenbal [2018.]
11.02.2018. 16:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

[FOTO] Shine održao još jedan plesni maskenbal!


U nedjelju, 11. veljače 2018. od 16:00 do 20:00 sati PS Shine organizira tradicionalni "Otkačeno plesni maskenbal". Najotkačeniji plesni tulum održat će se u Domu željezničar, Stjepana Radića 15.

Ulaz je 20 kuna.

Udruga za promicanje kulture plesa i plesnog stvaralaštva Plesni studio Shine tradicionalno i ove godine organizira Otkačeno plesni maskenbal za djevojčice i dječake koji su polaznici plesnih grupa u našoj udruzi te naravno za svu djecu grada Osijeka.

Na maskenbalu će sudjelovati oko 200 članova plesnih i dramskih grupa Studia Shine koji će pokazati, ali i dati podršku, kreativnom stvaralaštvu i dramskim nastupima djece i mladih .

U programu maskenbala nastupit će 10 plesnih skupina različitih dobi, voditelji plesnog studija će vas zabaviti kroz čarolije CIRKUSA pod budnom palicom voditelja i voditeljice Jasne Komedanović i Lea Stakovića .Plesna predstava Cirkus je na otvaranju maskenbala koji započinje 16:00 sati .

Provodit ćemo razne kreativne igre i zagonetke uz glazbene ritmove za koje će se pobrinuti Dj i voditelji plesnog studia Shine pod palicom Suzane Žuljević , moći ćete oslikavati lice i noktiće,Akademske umjetnice i umjetnici poznati kao ambijent tim ReArt festivala Valentina Grubačević i Slađana Zubić zajedno sa umjetnikom Brandisom osmisli su jumbo art instalacije /moćne maske/ Cirkusa.

Otkačene frizure glumcima i plesačima izrađivat će Sofija Nikšić - podrška nagrađivane art frizerke iz studia Glamur, bit će izrada maski s Nikolom Fallerom Udruga Slama , čudnovata radionica Jasne Komendanović iz HNK Osijek, profesionalni otkačeni studio za fotkanje by Tomislav Šilovinac - Šiki, i još puno iznenađenja. Sudionicima maskenbala bit će ponuđene domaće krafne i sokovi! Zahvaljujemo se donatorima Karolina d.d, McDonald’s, Žito Osijek, Jana Osijek, firmi Magnuslux.
Obavezna maska!



Pogledajte i..
- [FOTO] PS Shine - Otkačeno plesni maskenbal [2017.]
- [FOTO] Šećeranski dom: Veliki i otkačeni plesni maskenbal [2015.]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: