Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Marin Ćilić odradio prvi trening za Davis cup

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65767
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 01.02.2018. 10:18 
Naslov:  Marin Ćilić odradio prvi trening za Davis cup
Citirajte i odgovorite[Vrh] 


Hrvatska Davis Cup reprezentacija od srijede je u punom sastavu, a prvi je trening odradio i Marin Čilić. Treći igrač svijeta tako se priključio Borni Ćoriću, Viktoru Galoviću, Ivanu Dodigu i Franku Škugoru.

Treći igrač svijeta Marin Čilić u srijedu je stigao u Osijek i priključio se Borni Ćoriću, Viktoru Galoviću, Ivanu Dodigu i Franku Škugoru. Odradio je i prvi trening, a kako je napomenuo, iako je umoran, spreman je igrati već u petak, prvoga dana susreta protiv Kanađana: "Kao prvo moram se oporaviti koliko je god moguće. Finale u Australiji je bilo dosta teško, put dugačak, zamijenio sam noć za dan. U Australiji je bilo dosta vruće, ovdje je hladno, podloga je ondje bila brza, u Osijeku je spora, da sad ne nabrajam dalje čemu se sve moram prilagoditi, ali dobro se osjećam i nadam se da ću se brzo adaptirati", rekao je Čilić.

Pohvalio je uvjete u Osijeku i izrazio nadu kako će atmosfera biti slična kao prije godinu dana: "Žao mi je što nisam igrao prošle godine, no zaista to nisam bio u stanju. Pratio sam susrete protiv Španjolske i zaista je atmosfera bila veličanstvena. Nadam se da ćemo ove godine pružiti odlične mečeve, svi smo spremni i nadam se kako ćemo pobijediti Kanađane. Ždrijeb nam je naklonjen u slučaju pobjede i nadam se kako će ovo biti jedna lijepa godina za hrvatski tenis", rekao je Čilić.





Tekst: Radio Osijek
Foto: Mario Ćužić


Najava: Davis cup Osijek 2018.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: