Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Prljavo kazalište u Osijeku započinje svjetsku turneju povodom 40 godina postojanja benda!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65740
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 30.01.2018. 13:33 
Naslov:  Prljavo kazalište u Osijeku započinje svjetsku turneju povodom 40 godina postojanja benda!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U svečanom foajeu Hrvatskog narodnog kazališta održana je press konferencija na kojoj su Mladen Bodalec, frontman Prljavog kazališta i Melita Dobošević, organizatorica koncerta benda u dvorani Gradski vrt, najavili ovaj veliki događaj u Osijeku koji će se održati u petak 9. veljače s početkom u 20 sati.

Ovo je koncert kojim naš najpopularniji pop/rock bend slavi veliki jubilej - 40 godina na sceni. Ujedno je riječ o prvom koncertu na predstojećoj velikoj svjetskoj turneji „Prljavaca“. Odmah nakon koncerta u Osijeku, bend kreće na turneju po Australiji, a na proljeće ih očekuje i šest nastupa u Americi i Kanadi.



Najavljujući koncert, Mladen Bodalec je obećao veliki rock spektakl tijekom kojega će njih šestorica napraviti svojevrsnu rekapitulaciju 40 godina postojanja benda od starih pjesama, pa do onih iz novije faze rada grupe. Obzirom da je riječ i o svojevrsnom predvalentinovskom koncertu, posjetitelji neće ostati uskraćeni ni za ljubavne balade po kojima je bend poznat kao i po brzim i poletnim hitovima.

Bodalec je istaknuo kako će Kazalište izvesti 25-30 pjesama u nepromijenjenim aranžmanima i u onim verzijama u kojima su ih ljudi zavoljeli.



Melita Dobošević je rekla kako očekuje pravi spektakl u dvorani Gradski vrt za koji će, osim glavnog benda večeri, biti zaduženi i predgrupa iz Slavonije koju će stručni žiri odabrati na temelju prijava koje su u tijeku, a najavila je i jedno glazbeno iznenađenje koje će biti otkriveno kroz nekoliko dana.

Ulaznice za koncert u Osijeku mogu se u pretprodaji kupiti po cijeni od 90 kuna za parter i 110 kuna za tribine u sustavu Ticketshop.hr i na svim Ticketshop ovlaštenim prodajnim mjestima, kao i na sljedećim prodajnim mjestima:

Osijek:
- dvorana Gradski vrt – Caffe bar Pit Line
- Hotel Waldinger
- Lounge bar Waldinger – Portanova
- OK Tours
Vukovar: Hotel Lav
Baranja: TZ Bilje - K.Zvonimira 10
Donji Miholjac: Turistička zajednica D. Miholjac
Našice: Hotel Park Panolija
Đakovo: FILM caffe
Vinkovci: Fitness centar ZARA
Ilok: Caffe bar Remix





Tekst i foto: Osijek031.com

Najava: Prljavo kazalište u Osijeku [2018.]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: