Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Valamar nudi najbolje uvjete i plaće sezoncima - iskustvo jednog Slavonca

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65780
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 30.01.2018. 12:49 
Naslov:  Valamar nudi najbolje uvjete i plaće sezoncima - iskustvo jednog Slavonca
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Goran Prgomet jedan je od brojnih Slavonaca koji su odlučili pronaći sezonski posao u turizmu. Za dvadesetsedmogodišnjeg Gorana posao sezonca u Valamar Rivieri značio je i ostanak u Hrvatskoj budući da je pet sezona odradio berbu šparoga u Njemačkoj. Ove će godine kao sezonac u Valamaru odraditi treću godinu zaredom.

- Zadovoljan sam uvjetima u Valamaru. Smještaj je izvrstan, jako je važno kad kao sezonac znaš da se ne moraš brinuti za smještaj i hranu. To je velika pogodnost sezonaca u Valamaru. I ljudi s kojima radim su odlični, svi smo si međusobna podrška. Svi su ugodni, prijateljski raspoloženi i svatko će ti rado pomoći - kaže Goran Prgomet.

Iako je po struci ekološki tehničar vrlo brzo se prilagodio na posao u turizmu koji zahtijeva profesionalan pristup prema gostima. Valamar Riviera kao najveća turistička kompanija ove će godine premašiti brojku od 6600 zaposlenih. Goran Prgomet Slavoncima poručuje da je upravo on najbolji dokaz da posla i u Hrvatskoj ima dovoljno.

- U Valamaru počnete kao sezonac, ali imate mogućnost napredovanja. Već sam dobio ugovor stalnog sezonca, a imam i šansu dobiti ugovor na neodređeno te stalni radni odnos - objašnjava Prgomet.

Zahvaljujući Goranovu pozitivnom iskustvu, njegove tri poznanice planiraju se ove godine prijaviti za posao u Valamaru.

Valamar Riviera upravo zapošljava sezonce koji će raditi u 30 hotela i 15 kampova u Poreču, Rapcu, na Krku, Rabu te u Dubrovniku. Svi koji su zainteresirani za sezonski posao u najvećoj turističkoj kompaniji trebaju se što prije prijaviti i poslati životopis na dobarposaouvalamaru.com.

Traže se različiti profili zaposlenika: konobari, kuhari, sobarice, prodavači, animatori, recepcionari, sommelieri, pizza majstori, vrtlari, ali i brojne druge pozicije u različitim odjelima. Sezonskim zaposlenicima Valamar osigurava plaću koja je 20 posto viša od prosječne plaće u turizmu te, ovisno o destinaciji u kojoj rade, omogućuje tri obroka dnevno i odlične uvjete smještaja na teret poslodavca.

Hrvoje Prkačin, koji trenutno radi kao voditelj sale u dubrovačkom hotelu Valamar Dubrovnik President, u Valamar je kao sezonac stigao 2014. godine. Od sezonskog posla pomoćnog konobara u tri je godine napredovao do voditeljske pozicije.

- Iskoristio sam šansu koja mi se pružila. Turizam je sigurno najbolji sektor za prvi posao mladima jer vrlo lako mogu dobiti sezonski posao. Najvažnije je dobiti prvu priliku, nakon toga sve ovisi o tebi. Ja sam imao sreću da sam došao u Valamar, koji se trudi zadržati kadrove koji pokažu interes. Trenutno sam na Valamarovoj Akademiji, kroz koju poslodavac prepoznaje potencijal zaposlenih i pruža im priliku za razvoj i napredak - objašnjava Hrvoje Prkačin.





[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: