Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



[VIDEO] Što je to Plugsy - najbolja poduzetnička ideja u 2017.?

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 23.01.2018. 8:26 
Naslov:  [VIDEO] Što je to Plugsy - najbolja poduzetnička ideja u 2017.?
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Kao što smo pisali, višestruka utičnica s mehanizmom za olakšano izbacivanje utikača imena Plugsy proglašena je najboljom poduzetničkom idejom u 2017. godini od strane Osječko-baranjske županije.

Utičnicu Plugsy je razvio i patentirao inženjerski trio Boris Marić, Damir Radovanović i Mario Kordić, okupljeni u tvrtku Abundantia, koji su tijekom dodjele prve nagrade od 10.000 kuna predstavili prototip ove utičnice isprintan 3D printerom.

A o čemu je zapravo riječ? Plugsy je moderan i kvalitetan produžni kabel s funkcijom lakog vađenja kabla. Proizvod je napravljen od izdržljive plastike koji je obložen ukrasnim limom od aluminija. Plugsy ima mogućnost stavljanja i skidanja na zid pomoću fiksnih nosača na zidu i kopči koje služe za neograničen broj skidanja i stavljanja.

Prednost ove utičnice u odnosu na uobičajene je ta što je prihvatljiva za upotrebu u različitim okruženjima. Nema više čupanja utičnica iz zidova, oštećivanja kabala, korisnik se ne mora više saginjati, nema opasnosti od saplitanja o bezbrojne kablove ispod stola, a Plugsy bi posebno olakšao život i rad osobama s invaliditetom. Još jedna prednost Plugsyja je ta što je on prenosiv – samo ga odšarafite s jednog zida i prišarafite na drugi.

Osječki inovativci nazivaju svoj proizvod revolucinarnim i tvrde da ovakav proizvod ne postoji u svijetu, te bi njegova masovna proizvodnja mogla biti velika stvar za Osječko-baranjsku županiju. Dobiveni iznos od 10.000 kuna nadoknadit će im dosadašnje troškove, ali još traže strateškog partnera s kojim bi mogli ući u pravi „biznis“.

A kako sama utičnica radi možete provjeriti u Power Point prezentaciji ili u video spotu dolje u tekstu kojim osječka ekipa ujedno pokušava privući potencijalne investitore.








Tekst: Osijek031.com

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: