Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



7 medalja za AK Slavonija Žito na Dvoranskom PH za mlađe juniore

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65780
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 22.01.2018. 8:24 
Naslov:  7 medalja za AK Slavonija Žito na Dvoranskom PH za mlađe juniore
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Prvo državno natjecanje u novoj sezoni, Dvoransko prvenstvo Hrvatske za mlađe juniore i juniorke, održano je 20. siječnja 2018. u Rijeci.

Članovi Atletskog kluba Slavonija-Žito osvojili su 7 medalja – 3 zlatne i po 2 srebrne i brončane. Prema broju osvojenih medalja, AK Slavonija-Žito je drugu godinu zaredom najuspješniji klub na ovom natjecanju!

U skoku s motkom Osječani su osvojili titule državnih prvaka u obje konkurencije. Kod mlađih juniorki pobijedila je Maja Petričić (3,30m), a kod mlađih juniora Sven Salaj (4,65m). Sven je pri tome ispunio normu za Europsko prvenstvo za mlađe juniore koje će se održati od 5. do 8. srpnja u mađarskom Györu.

Zlatnu medalju osvojio je i Filip Medić u skoku u dalj (6,22m).

U disciplini skok s motkom, odmah do pobjednika Salaja, na drugu stepenicu postolja popeo se još jedan naš atletičar – Ivan Paravac (4,20m). Srebrni je bio i Luka Jakobović u skoku u vis (1,85m).

Uspješno natjecanje zaključile su brončanim medaljama Lorena Faktor na 60m prepone (9,62) i Leonarda Drenić u bacanju kugle (13,13m).





Tekst i foto: AK Slavonija Žito

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: