Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Mnoštvo zanimljivih sadržaja u novom broju magazina Športski objekti

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 18.01.2018. 20:06 
Naslov:  Mnoštvo zanimljivih sadržaja u novom broju magazina Športski objekti
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Tvrtka Športski objekti upravo je objavila 39. izdanje svog popularnog dvomjesečnog magazina koji pokriva razdoblje za siječanj i veljaču 2018.

U novom broju možete pročitati mnogo zanimljivih sadržaja, poput portreta desetogodišnje Nike Bujak koja svaki dan provodi vrijeme na Pampasu jašuči konja i već je ostvarila velike uspjehe na državnim natjecanjima.

Predstavljen je i Streljački klub Metak koji je prošle godine dao dva državna prvaka, Ronilački centar Osijek koji radi od 1996. godine, kao i razgovore s nekoliko osječkih rekreativaca koji se bave različitim sportovima – plivanjem, trčanjem, nogometom...

U novom broju Športskih objekata također možete pročitati izvještaje s humanitarnog malonogometnog turnira „Osam kafića“, kao i s dva velika koncerta održana u ŠD Gradski vrt prošlog mjeseca – Bajage i Instruktora i Đorđa Balaševića.

Tu ćete pronaći i mnogo korisnih informacija o aktivnostima kojima se možete baviti na Gradskim bazenima, Srednjiki ili Pampasu. Športski objekti vas porivaju da ne sjedite kod kuće već da budete aktivni, unatoč zimi i hladnoći.

Magazin možete pronaći i pročitati ovdje.





Tekst: Osijek031.com

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: