Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Kamp Pampas Škole nogometa NK Osijek: U izradi je Elaborat zaštite okoliša

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 18.01.2018. 12:02 
Naslov:  Kamp Pampas Škole nogometa NK Osijek: U izradi je Elaborat zaštite okoliša
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Kamp Pampas Škole nogometa NK Osijek umnogome će promijeniti izgled tog dijela Retfale, a mlađe kategorije našeg prvoligaša dobit će vrhunske uvjete za rad. Trenutno se na toj lokaciji izvode radovi na terenu koji se odnose na uklanjanje i odvoz organskog materijala, a to znači drveća i raslinja s određenih dijelova parcele. Također se uklanjaju i postojeći, privremeni, montažni objekti i odvozi šuta. U izradi je Elaborat zaštite okoliša u postupku ocjene za ishođenje građevinske dozvole za izgradnju produžetka Kanižlićeve ulice do budućeg Kampa i ona se očekuje do ožujka ove godine.

Građevinski radovi na proljeće
Projektiranje cjelokupne dokumentacije za Kamp Pampas je u završnoj fazi, tako da će se odmah po ishođenju građevinske dozvole za pristupnu cestu, krenuti i u ishođenje građevinske dozvole za izgradnju samoga Kampa, a početak građevinskih radova predviđen je na proljeće. Već smo ranije u nekoliko navrata spominjali kako je financijska konstrukcija u ovom velikom projektu zatvorena, pri čemu je značajna sredstva izdvojila i Vlada Republike Mađarske.





Tekst: NK Osijek

Pročitajte i..
Predstavljen veliki projekt "Pampas kamp Škole nogometa NK Osijek"
Započeli radovi na izgradnji kampa NK Osijek na Pampasu

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: