Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Mia Dimšić prva dobitnica nagrade "Tereza Kesovija Music puba" Drugog programa Hrvatskog radija

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 16.01.2018. 11:22 
Naslov:  Mia Dimšić prva dobitnica nagrade "Tereza Kesovija Music puba" Drugog programa Hrvatskog r
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U emisiji Drugog programa Hrvatskog radija (HRT – HR 2) Music pub Zlatka Turkalja Turkija nastavljena je dodjela nagrada za najbolja glazbena ostvarenja u 2017. godini.

Od ove godine uvedena je nagrada Music puba za najbolju pjevačicu koja nosi ime Tereza Kesovija, a prva je dobitnica mlada osječka glazbenica Mia Dimšić.

Vrlo sam ponosna i samo mogu poželjeti da mi karijera potraje upola toliko kao Terezi Kesoviji, koja je toliko toga ostavila iza sebe. Prepoznajem tu neku klicu o kojoj ona govori. Kada dođe to prvo priznanje, strašno si sretan, strašno si ponosan, ali samo ti ambicija raste. Samo se nadam da će ta inspiracija od koje je sve krenulo, ta iskrena želja, ostati i – koliko god da ovo postaje sve više posao, a sve manje hobi – da ono zbog čega sam se počela baviti glazbom nikada neću zaboraviti”, izjavila je Mia Dimšić, koja je prošle godine osvojila nagradu Moj prvi Music pub za najbolju mladu pjevačicu.

Mia Dimšić u međuvremenu je objavila dva albuma – Život nije siv i Božićno jutro, te rasprodala samostalni koncert u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu. Uz to, osvojila je prvu nagradu stručnog ocjenjivačkog suda na Splitskome festivalu za pjesmu Sunce, oblak, vjetar, dok je njezina pjesma Život nije siv najslušanija pjesma Splitskoga festivala 2016. godine. Te su pjesme bile hitovi mjeseca na Drugome programu Hrvatskoga radija (HRT – HR 2), a Mia Dimšić je prošle godine dobila i zlatnu ploču za debitantski album Život nije siv.

Ispred portala Osijek031 čestitamo Mii na još jednoj nagradi, a veliki uspjeh njezina debi albuma i serija odličnih koncertnih nastupa potvrđuju da je nagrada otišla u prave ruke.





Tekst: Osijek031.com
Foto: HRT

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: