Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Prvi "TransForm Winter Dance Camp" okupio neka od najjačih imena svjetske plesne scene

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65676
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 16.01.2018. 9:13 
Naslov:  Prvi "TransForm Winter Dance Camp" okupio neka od najjačih imena svjetske plesne scene
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Plesni studio Shine prošlog je tjedna sudjelovao na prvom hrvatskom zimskom plesnom kampu - „TransForm Winter Dance Camp“. U nekoliko dana zagrebački PS TransForm, okupio je neka od najjačih imena svjetske plesne scene (Dytto, Baiba Klints, Storm, Lukas McFarlane, JK Sanchez, ...) - na jednom mjestu, te time grad Zagreb učinili središtem svjetske plesne scene!



Od 8. do 14. siječnja, Šajnice imale su priliku sudjelovati na cjelodnevnim radionicama, treninzima, juniorskom i seniorskom battleu i ostalim aktivnostima koje su uključivale intenzivnije upoznavanje i rad s najvećim majstorima plesne scene. Iako je ples sam po sebi dovoljna garancija nepresušne zabave i smijeha, za sve sudionike bio je pripremljen i onaj malo opušteniji sadržaj, i to u vidu nagradnih igara i super zabavnih partija.



Članice PS Shine, Patricia Ištoković i Marija Križanac iz kampa su se vratile prepune utisaka oduševljenja. Za kamp kažu; "Najviše smo zahvalne što smo imale mogućnost sudjelovanja na seminarima i to kod čak pet koreografa, bile smo na dva classa jazza i dva classa hip-hopa, a najviše nas se dojmio koreograf Lukas s njegovim inovativnim i njima još nepoznatim pristupom plesnom pokretu tijela."

Također, djevojakama je i posljednja radionica stvaranja koreografije u paru bila najveći i najljepši izazov, što samo potvrđuje ono da je u dvoje uvijek lakše i ljepše.

Predsjednica Mira Sekereš pohvaljuje trud i zalaganje Patricije i Marije, a djevojke slijedi motivacijska nagrada stručnog tima PS Shine.



Sudjelovanjem na ovakvom događaju, plesni studio je još jednom dokazao da je „bok uz bok“ onim zagrebačkim i riječkim. Puni pozitivnosti i optimizma u daljnji nastavak udruživanja plesnih snaga, pozdravljaju sve znane i novostečene plesoljupce!





Tekst: Osijek031.com
Foto: PS Shine

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: