Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



HSS Osijek: "U gumenim čizmama kroz blato u školu"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65696
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 15.01.2018. 16:19 
Naslov:  HSS Osijek: "U gumenim čizmama kroz blato u školu"
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Danas je početak II. polugodišta i 15-tak učenika je iz Stadionskog naselja krenulo na nastavu. ,,U gumenim čizmama kroz blato u školu”.

Krenuli su iz svojih kuća, kao i ostali stanovnici naselja, kroz blato, kao da žive na najudaljenijoj pustari, a ne u osječkoj gradskoj četvrti koja se zove Novi Grad.Nalazimo se na mjestu gdje se nekad nalazila autobusna stanica, a koja je izmještena zbog izgradnje ceste koja i dalje nije cesta nego je kaljuža. Istaknuo je Ivan Zrno član GO HSS-a Osijek.

Gradonačelnik Osijeka Ivan Vrkić je 29. rujna 2017. u prostorijama Grada Osijeka 'svečano' izjavio kao je s tvrtkom Osijek Koteks notirao ugovor o izgradnji 330 metara ceste u južnom Stadionskom naselju, gdje se sada nalazimo. Radovi su trebali početi 15 dana nakon toga, a svjedoci smo da radovi nisu započeli ni do dana današnjeg, 15. siječnja 2018.godine.

Vremenske prilike ne mogu biti opravdanje jer zahvaljujući lijepom vremenu izgrađeni su rotori i mali kružni tokovi, a mi u Stadionskom naselju i dalje smo kaljuža uz moderne prometnice za koje je gradonačelnik Vrkić rekao da su dostojne velegrada.

Budući da su i gradonačelnik Vrkić i predsjednik gradske četvrti Novi Grad Ivan Karalić očito zaboravili, ne na obećanje nego na svoju obvezu, javno upućujemo pitanje: Kada će započeti radovi na asfaltiranju ceste u južnom Stadionskom naselju?

Objašnjenja i isprike nas ne zanimaju jer svi mogući rokovi su prošli. Ponavljam, želimo odgovor na pitanje: kada započinje asfaltiranje ceste na južnom dijelu Stadionskog naselja?



Tekst i foto: HSS Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: