Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Tera Tehnopolis: Radionica "Korištenje ključnih razvojnih tehnologija u poslovanju"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 12.01.2018. 9:32 
Naslov:  Tera Tehnopolis: Radionica "Korištenje ključnih razvojnih tehnologija u poslovanju"
18.01.2018. 11:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

TERA Tehnopolis je konzorcijski partner projekta KETGATE koji okuplja poduzetničke potporne organizacije i istraživačke institute iz osam zemalja, a omogućuje malim i srednjim poduzećima pristup visokim tehnološkim uslugama kako bi osnažili suradnju s relevantnim dionicima u području istraživanja i tehnologije. Cilj je da u konačnici mala i srednja poduzeća brže i efikasnije plasiraju pametna rješenja na tržište, utječu na privatna i javna ulaganja te podupiru dinamičan razvoj znanja temeljenog na KET tehnologijama i potiču primjene na području Srednje Europe.

Obzirom da su ključne razvojne tehnologije kod nas relativno novi pojam te postoje brojne prepreke u njihovom prihvaćanju, u sklopu Projekta je izrađen upitnik kojemu je cilj prikupiti informacije i specifične činjenice na temelju prethodnog iskustva, poteškoća s kojima su se tvrtke suočile i potreba za stjecanjem specijaliziranih usluga za uključivanje ključnih razvojnih tehnologija (KET) u proizvodni sustav i/ili proizvod. Prikupljene informacije će koristiti KETGATE partneri kako bi pomogli malim i srednjim poduzetnicima u otkrivanju i korištenju KET specijalnih usluga u međunarodnom okruženju. Sudionici će primiti direktne kontakte odgovarajućih primijenjenih istraživačkih organizacija i stručnjaka u ključnim razvojnim tehnologijama te mogu biti odabrani za primanje besplatne potpore u primjeni ključnih razvojnih tehnologija.

U cilju promoviranja projekta te pružanja informacija o ključnim razvojnim tehnologijama, TERA Tehnopolis organizira radionicu 18. siječnja 2018. godine, s početkom u 11:00 sati, na adresi Trg Ljudevita Gaja 6, Osijek. Predavač radionice je dr.sc. Zoran Aralica sa Ekonomskog instituta, Zagreb, jedan od autora projekta „How to select and develop Key Enabling Technologies and policies to advance manufacturing in Croatia? Localising roles for innovation researchers and policy makers“. Cilj radionice je uključiti zainteresirane sudionike u projektne aktivnosti te prikupiti informacije kako bi se bolje organizirala i postavila mreža KET pristupnih točaka. Broj mjesta je ograničen, a prijaviti se možete putem sljedeće poveznice:


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: