Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Barcelona pub: Super sedmica - rođendan puba [2018.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65780
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 10.01.2018. 13:47 
Naslov:  Barcelona pub: Super sedmica - rođendan puba [2018.]
Od 11.01.2018. 20:00 do 18.01.2018. 19:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Jedne zimske večeri prije sedam godina par prijatelja je sjedilo u stanu jednog od njih, crtali neke čudne stripove o čudnim situacijama, pijuckali kuhano vino i razmišljali o ideji kako bi bilo super imati vlastiti pub / gostionicu čija uloga bi bila promicanje dobre atmosfere, glazbe, koja bi bila mjesto gdje svako zna tvoje ime i gdje se svako može osjećati kao kod kuće. Ta ideja je realizirana i sedam godina kasnije imamo sve to što smo zamislili. Uz milijun uspona i padova, dana kada "kera nije bilo", dana kad "ker ne bi stao", situacija kada smo jednog dana pili tri dana, situacija kada smo podržavali one koji prestaju piti, situacija u kojoj je cijeli pub gorio za "repku" i situacija gdje smo izlazili na televizorima jer bojkotiramo tu istu "repku, uz trenutke kada su nam u goste dolazili likovi poput Brecelja, svirali Koca, Muto, Mrak i ekipa, didžejizirali Pipa, Kema, Sheepatz, Omke i mnogi drugi, kada su nam za istim stolom sjedili profesori s fakulteta, političari i studenti bez kune u džepu, uz još mnogo ludih situacija u ovih više od 2500 dana postojanja, može se reći da smo uspjeli. Uspjeli u tom naumu da napravimo mjesto susreta i ugode, mjesto koje najbolje opisuje naš slogan "tu pijem, tu me cijene". Hvala vam što ste dio tog po godinama đaka prvaka koji se bez vas i vaše ljubavi nikada ne bi mogao razviti do ove razine.

Iz tog razloga vam darujemo 7 dana zabave koji startaju 11. siječnja 2018., gdje ćemo ugostiti svima svega, ali to ćemo javljati dan za danom jer ne želimo da radite selekciju nego da ste svaku večer s nama, onako kako svi najviše volimo.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: