Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Godina dana uspješne akcije "Umirovljenički utorak"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65647
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 10.01.2018. 8:34 
Naslov:  Godina dana uspješne akcije "Umirovljenički utorak"
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Prije nešto manje od godinu dana stranka Aktivni nezavisni umirovljenici pokrenula je akciju „Umirovljenički utorak" kojom se umirovljenicima omogućilo da utorkom kod trgovaca na gradskoj tržnici, koji su se uključili u akciju, kupuju proizvode s 10% popusta.

Tim povodom predsjednik stranke Drago Šerić obišao je tržnicu i simbolično darivao sve prodavače koji su se uključili u akciju prošle godine i nastavljaju sudjelovati u ovoj.

Prema Šerićevim riječima, u akciju se do sada uključilo pedesetak zakupaca štandova, a tako se umirovljenicima, posebice onima s manjim mirovinama, omogućuje jeftinija kupnja domaćih proizvoda na osječkoj Tržnici.

Umirovljenički utorak" nastavlja se i u ovoj godini, kako u otvorenom dijelu gdje se prodaje voće i povrće, tako i u zatvorenom dijelu tržnice gdje se prodaju meso, riba i mliječni proizvodi. Svi zakupci koji sudjeluju u akciji na svojim prodajnim mjestima i objektima istaknuli su plastificirane pločice s natpisom „Umirovljenički utorak - 10%“.

Podsjetimo, cilj akcije je pomoći umirovljenicima koji većinom imaju niske mirovine te privući što više njih na tržnicu, kao i povećati prodaju zdrave domaće hrane i obrtničkih proizvoda.

Zamjenik direktora osječke Tržnice Alen Majić ocijenio je kako je akcija bila uspješna jer su uspjeli u želji da se kupci iz trgovačkih centara vrate na tržnicu gdje po povoljnijim cijenama mogu kupovati kvalitetne domaće eko proizvode.

Obzirom da neki prodavači ne sudjeluju u akciji jer im tržnica ne izlazi u susret kako je bilo dogovoreno, iz Tržnice su najavili reviziju ugovora s prodavačima kako bi im ponudili povoljnija rješenja te kako bi od „Umirovljeničkog utorka" svi imali koristi, kupci, prodavači i Tržnica.





Tekst: Osijek031.com
Foto: Ana Mišin-Tadić/Foto-arhiv031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: