Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Osječanke brončane na 8. međunarodnom Novogodišnjem festivalu odbojke u Novom Sadu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65676
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 08.01.2018. 9:36 
Naslov:  Osječanke brončane na 8. međunarodnom Novogodišnjem festivalu odbojke u Novom Sadu
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U Novom Sadu od 4. do 6. siječnja održan je 8. međunarodni Novogodišnji festival odbojke u 6 kategorija, i to: pionirke, kadetkinje, pioniri i pionirke A, kadeti i kadetkinje A. Na turniru je nastupalo 66 ekipa iz 4 države.

Naša kadetska ekipa nastupala je u konkurenciji kadetkinja A 2001. godište. U skupini s OK AC Batajnica, ŽOK Klek, OK NS Vollej Team, OK Dunav Volley, Blok Aut, zauzeli smo 3. mjesto, uz 2 poraza i 3 pobjede. U četvrtfinalu smo pobijedili ekipu OK Inđija iz Rume s rezultatom 2:1 te se tako plasirali u polufinale i borbu za medalju. O veličini rezultata dovoljno govori da su se u polufinalu našle 4 ekipe iz naše skupine.



U borbi za finale od nas je bio bolji kasniji pobjednik turnira, ekipa OK AS Batajnica sa 2:0. Utakmicu za brončano odličje odigrali smo opušteno i veselo, te s uvjerljivih 2:0 pobijedili ekipu OK NS Volley Team – Star iz Novog Sad.

Za ŽOK Osijek nastupale su: Iva Vuica, Lana Nikolić, Lucija Lizatović, Nora Đurić, Karla Vuica, Nika Bilić, Mia Kainz, Ivana Lovrić, Ira Merkaš, Anamarija Kurtović i Matea Tomas.

Stručni stožer: trener Miroslav Đekić, pomoćni treneri Vanja Jakšetić i Alen Veselić, fizioterapeut: Antonio Anić.





Tekst i foto: ŽOK Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: