Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Sada je pravo vrijeme za shopping u Portanovi

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65433
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 04.01.2018. 13:00 
Naslov:  Sada je pravo vrijeme za shopping u Portanovi
Od 05.01.2018. 13:00 do 07.01.2018. 12:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U subotu na javnom izvlačenju dobili smo sretnog dobitnika nove Toyote Aygo i još 15 dobitnika vrijednih nagrada koje su osigurali Luckia casino, Amadeus+, Europa 92, Tele2, Heta, Top Shop, Triumph, Ferivi sport, Shoe Be Do, CCC, Springfield, Office shoes, bio&bio, Offertissima i Twister igraonica.

Dobitnici preuzimaju svoje nagrade, a sreće, veselja i zadovoljstva ne nedostaje! Da li ste vi jedan od njih – pogledajte na Portanova.hr.









A zadovoljstvo je ovih dana svaka kupovina u Portanovi! Sezonska sniženja su počela odmah nakon Božićnih blagdana pa gotovo da nema izloga koji ne zove na shopping sa značajnim uštedama. Izbor je još velik pa požurite pod stvari koje ste dugo priželjkivali, a sada ih možete kupiti po zaista povoljnim cijenama.



U nedjelju, 7. siječnja 2018., od 10 do 12 sati u GBowlingu se sprema Mala škola kuglanja za djecu od 10 -15 godina koja je potpuno besplatna. Osigurane su staze, trener, cipele za kuglanje… vaše je samo da dovedete klince na odličnu zabavu i rekreaciju!



Ne zaboravite, na blagdan Sveta tri kralja, 6. siječnja 2018. trgovine u Portanovi ne rade. Drugi kat centra radit će prema prilagođenom vremenu, a detaljnije se informirajte na Portanova.hr.

[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: