Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Dobrovoljno predao policiji marihuanu, speed, više tisuća kuna, laptop..

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 04.01.2018. 10:22 
Naslov:  Dobrovoljno predao policiji marihuanu, speed, više tisuća kuna, laptop..
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 21-godišnji hrvatski državljanin počinio kaznena djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama te omogućavanje trošenja droga.

U poslijepodnevnim satima 1. siječnja u Ulici svetog Leopolda Bogdana Mandića u Osijeku policijski službenici u vozilu na parkiralištu zatekli su 18-godišnjaka, kod kojeg su pronašli tabletu ecstasy i više od 0,1 grama biljne materije nepoznatog kemijskog spoja.

Kriminalističkim istraživanjem utvrdili su da je 18-godišnjak tabletu i zelenu biljnu materiju nepoznatog kemijskog spoja (tzv. „osvježivač zraka“) kupio od 21-godišnjaka.

Prije pretrage stana koji koristi u Osijeku, 21-godišnjak je policijskim službenicima dragovoljno predao više od šest grama marihuane, PVC foliju s više od 0,5 grama droge „speed“, preciznu vagu s tragovima zelene biljne materije, ručno izrađenu cigaretu ispunjenu mješavinom duhana i zelene biljne materije nepoznatog kemijskog sastava, prijenosno računalo, više tisuća kuna, vrećice s ukupno više od četrdeset grama zelene materije nepoznatog kemijskog sastava te više stotina komada praznih vrećica „osvježivača zraka“. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je mladić u nekoliko navrata prodavao marihuanu i omogućio trošenje droga poznatoj osobi. Nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo kaznenu prijavu.





Tekst: Darijo Premec/PU osječko baranjska
Foto: Ilustracija

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: