Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Novogodišnja noć: 26 prometnih nesreća, Centar 112 zaprimio 460 telefonskih poziva

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65780
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 02.01.2018. 11:16 
Naslov:  Novogodišnja noć: 26 prometnih nesreća, Centar 112 zaprimio 460 telefonskih poziva
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Policija, vatrogasci i hitna služba nisu imali mnogo posla tijekom novogodišnje noći. Osječani su u novu 2018. godinu ušli mirno, sudeći po broju prijavljenih incidenata u policijskoj upravi osječko-baranjskoj.

Novogodišnja noć protekla je bez zabilježenih slučajeva propucavanja, ozljeđivanja ili samoozljeđivanja uzrokovanih pirotehničkim ili nekim drugim sredstvima. Sedam osoba je uhićeno zbog stvaranja prevelike buke ispaljivanjem pirotehničkih sredstava, ali srećom ozlijeđenih nije bilo.

A upravo su petarde uzrokovale i jedinu intervenciju osječkih vatrogasaca tijekom novogodišnje noći i to u Višnjevcu. Vatrogasci su u tehničkoj intervenciji oslobodili psa koji je, uplašen i bježeći od pucnjave, preskočio ogradu kuće i zaglavio se između ograde i zida.

Prometna policija je imala mnogo posla: u novogodišnjoj noći zabilježena je dvadeset šest prometnih nesreća. U jednoj prometnoj nesreći jedna je osoba smrtno stradala, u šest nesreća jedna je osoba teže, a šest je osoba lakše ozlijeđeno, dok je preostalih devetnaest nesreća za posljedicu imalo materijalnu štetu.

Dvanaest se dogodilo na području Osijeka, pet na području Đakova, četiri na području Baranje, tri na području Našica te po jedna na područjima Donjeg Miholjca i Belišća..

Pet osoba je uhićeno zbog vožnje u alkoholiziranom stanju,a jedna osoba je uhićena zbog remećenja javnog reda i mira.

Sve ukupno, Centar 112 tijekom novogodišnje noći zaprimio je 460 telefonskih poziva za hitnu pomoć, policiju i vatrogasce na razini OBŽ-a.





Tekst: Osijek031.com
Foto: Ilustracija

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: