Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Brojni Osječani Novu godinu dočekali na otvorenom

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 01.01.2018. 13:01 
Naslov:  Brojni Osječani Novu godinu dočekali na otvorenom
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nekoliko tisuća Osječana dočekalo je 2018. godinu na otvorenom u centru grada uz Zvonka Bogdana i Detour, te uz glazbu 80-ih koju je birao VJ Laser. Veselo je bilo i na dočeku Nove godine s osječkim umirovljenicima u Esseker centru.

Na prostoru Adventa u Osijeku nekoliko je tisuća Osječana dočekalo Novu godinu uz proslavu koja je bila kombinacija urbanog i tradicijskog na dvije pozornice i dva trga. Na glavnoj pozornici ispred osječke Konkatedrale, od 22 sata i 30 minuta pa sve do ponoći pjevao je Zvonko Bogdan sa svojim tamburašima. Prve su čestitke uz vatromet Osječanima uputili gradonačelnik Ivan Vrkić i osječko-baranjski župan Ivan Anušić. Ostatak večeri i prve sate u 2018. godini sve je posjetitelje zabavljala zagrebačka skupina Detour.

Istovremeno je na pozornici koja je bila postavljena na Trgu Ante Starčevića, uz glazbu osamdesetih slavljenike uveseljavao osječki VJ Laser.





Tekst i foto: Radio Osijek

Najava: Doček Nove godine u Osijeku - 2018.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: