Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Sve rodilje na području OBŽ-a ubuduće će dobivati "Bebinu prvu torbu"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 29.12.2017. 9:46 
Naslov:  Sve rodilje na području OBŽ-a ubuduće će dobivati "Bebinu prvu torbu"
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Jučer, 28. prosinca, započeo je novi projekt osječkih „Ljekarni“ i Osječko-baranjske županije pod nazivom „Bebina prva torba“.

U sklopu ovog projekta sve rodilje na području OBŽ-a ubuduće će dobivati „Bebinu prvu torbu“ vrijednosti 400 kuna u kojoj se nalaze sve potrepštine potrebne za njegu bebe u prvim danima života.

U poklon torbi nalaze se preparati potrebni za majku i dijete u prvim danima bebina života kao što su blazinice, vlažne maramice, dječja mast galenskog laboratorija, krpice za pranje i brisanje lica i tijela, tetra pelene, baby kapi, set za njegu pupka i drugo.

Torbe je prvog dana primilo 20-ak majki koje su sa svojim bebama trenutno na odjelu Klinike za ginekologiju KBC-a Osijek, a godišnja vrijednost projekta „Bebina prva torba“ iznosi oko milijun kuna.

Ostaje pitanje koliko će ovakvi projekti moći zaustaviti trend smanjivanja broja beba koji traje nekoliko zadnjih godina. Tako je u 2016. godini u Osijeku rođeno 2.004 djece, a do 28. prosinca ove godine 1.953 djece, pa se očekuje da će ove godine grad i županija imati „manjak“ od 40-ak beba.





Tekst: Osijek031.com
Foto: OBZ.hr

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: