Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Zapalio se tramvaj na Trgu Ante Starčevića

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 24.12.2017. 17:29 
Naslov:  Zapalio se tramvaj na Trgu Ante Starčevića
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Jučer (subota) nešto poslije 17 sati zapalio se tramvaj na Trgu Ante Starčevića u Osijeku.

Kako izvješćuje Javna profesionalna postrojba Grada Osijeka, Operativno dežurstvo JPVP-a je dojavu o požaru zaprimilo u 17:25 sati. Na intervenciju je upućeno jedno vozilo sa šest vatrogasaca.

Dolaskom na mjesto intervencije u 17.30 sati vatrogasci su utvrdili da je požar izbio u podvozju tramvaja gdje se zapalila električna instalacija. Do dolaska vatrogasaca vozač tramvaja je ugasio požar aparatom za gašenje požara.

Vatrogasci su potom termokamerom pregledali mjesto nastanka požara te utvrdili kako više ne postoji opasnost od njegovog ponovnog izbijanja. Vozač tramvaja isključio je tramvaj iz strujnog voda. Na tramvaju je oštećena instalacija s grijačima u podvozju.

Podsjetimo, ovo je drugi slučaj požara na tramvaju u posljednjih mjesec dana u našem gradu. Krajem studenog zapalio se tramvaj koji vozi na relaciji Zeleno polje - Višnjevac u Strossmayerovoj ulici ispred kućnog broja 100.

Čini se da je krajnje vrijeme da se konačno ovi tramvaji zamijene novima. To više nije pitanje udobnosti putnika niti želje GPP-a za modernizacijom prijevoza već pitanje elementarne sigurnosti putnika jer, srećom, u ovim zapaljenjima nije bilo ozlijeđenih.





Tekst: Osijek031.com
Foto Teuta Stazić/Foto-arhiv031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: