Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



6. Humanitarna Božićna utrka [2017.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65676
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 22.12.2017. 9:53 
Naslov:  6. Humanitarna Božićna utrka [2017.]
23.12.2017. 11:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U subotu 23. prosinca 2017. godine, sa startom u 11,00 sati ispred VK Iktus održat će se 6. Humanitarna Božićna utrka kojom prikupljamo sredstava za djecu iz Centra za odgoj i obrazovanje Ivan Štark Osijek.

Udruga Zdravo trčanje uz pomoć volontera Gradskog društva Crvenog križa Osijek šestu godinu zaredom organizira Humanitarnu Božićnu utrku u našem Gradu. Ova Humanitarna Božićna utrka održat će se u sklopu Lige Zdravo trčanje. Trkači i ostali koji budu mogli svojom donacijom pomoći će „djecu iz Centra za odgoj i obrazovanje Ivan Štark iz Osijeka.“

Startnina odnosno dobrovoljni prilog po osobi je 10,00 kn (može se uplatiti i veći iznos), no pozivamo sportaše, rekreativce, ljude dobre volje i velikog srca da sukladno svojim mogućnostima u ovom mjesecu darivanja pomognu svojom donacijom. Sav iznos komisijski će se javno prebrojati i u cijelosti donirati Centru za odgoj i obrazovanje Ivan Štark iz Osijeka.

Utrka je ujedno natjecateljskog karaktera i boduje se u sklopu redovne Lige Zdravo trčanje XIII kolo. Pri tome naglašavamo da nema zadani vremenski limit, tako da dionicu od 4,2 km svatko može lagano istrčati ili prošetati, a za nešto spremnije tu je i dionica od 10 km.

Ako imate odjeću ili kapu Djeda Božićnjaka bilo bi poželjno da u tome trčite. Jer upravo Djed Božićnjak širom svijeta uveseljava djecu i donosi im darove za Božić.
Proteklih pet godina svi su trkači/rekreativci bili veseli i nasmijani, a vjerujemo da će isto biti i ove godine.

Ligu Zdravo trčanje redovito trče rekreativci oba spola i svih dobnih skupina. Tu se stječu prva iskustva, od stručnih osoba dobiju potrebni odgovori i ona dobro posluži kao priprema za ozbiljnije utrke.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: