Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Novogodišnja utrka - utrka oko mostova [2018.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
sport za sve
Offline
Ukupno postova: 10
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 21.12.2017. 21:57 
Naslov:  Novogodišnja utrka - utrka oko mostova [2018.]
01.01.2018. 11:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Prva sportska aktivnost u 2018. godini - Novogodišnja utrka održat će se u ponedjeljak, 1. siječnja 2018. godine, a nastavak je tradicije okupljanja sportaša, sportskih djelatnika i građana na prvoj sportskoj priredbi u nadolazećoj godini s isključivim ciljem razmjene čestitki i sportskog pozdrava gradu Osijeku, dok je natjecateljski dio ovog okupljanja u drugom planu.

Novost je ove godine povećan broj kategorija, te uvođenje posebne kategorije “Zdravko je krenuo” u dužini 500 m. Ova je kategorija namjenjena građanima koji nisu u mogućnosti istrčati puni krug oko mostova bilo zbog godina, nedostatka kondicije ili nečeg drugog, a ukoliko im putem ponestane snage mogu jednostavno do cilja DOHODATI. Naglašavamo da pobjednika ima toliko koliko i kategorija – ukupno osamnaest. Za pobjednike kategorija sponzor “Ferivi” Co d.o.o. pripremio je poklon pakete te majice za prvih prijavljenih 350 sudionika, a za troje najuspješnijih po svakoj kategoriji medalje je osigurao organizator.

Prijave natjecatelja:
Natjecatelji se prijavljuju na dan utrke kod veslačkog kluba Iktus u vremenu od 11,00 do 11,45 sati. Sve kategorije startaju u 12,00 sati. Cilj svih utrka je kod veslačkog kluba IKTUS. Startnina za utrku je 10,00 kn , a prikupljena sredstva bit će donirana u humanitarne svrhe. Pozivamo Vas da svojim primjerom ukažete na važnost tjelesnog vježbanja i sudjelujete u utrci!


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: