Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Dom zdravlja traži liječnike za Antunovac, Čepin, Vladislavce i Erdut, ali i novog ravnatelja

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65789
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 21.12.2017. 8:37 
Naslov:  Dom zdravlja traži liječnike za Antunovac, Čepin, Vladislavce i Erdut, ali i novog ravnatelja
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Dom zdravlja Osijek prošlog je tjedna raspisao natječaj za zapošljavanje četiri doktora medicine, jednog doktora dentalne medicine, te koordinatorice za djelatnosti palijativne skrbi.

Četiri doktora medicine potrebni su u ambulantama u Antunovcu, Čepin, Vladislavcima i Erdutu, dok se doktor dentalne medicine traži u Domu zdravlja Drava u Osijeku. Uvjeti su da su doktori medicine, odnosno dentalne medicine te da imaju odobrenje za samostalni rad.

Koordinatorica za djelatnosti palijativne skrbi radit će u zgradi Doma zdravlja, a uvjet je da je riječ o prvostupnici sestrinstva s dvije godine rada u struci i posebnom edukacijom iz palijativne skrbi.

Osim ovih liječničkih radnih mjesta, Dom zdravlja Osijek raspisao je i natječaj za stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa za tri magistra prava na razdoblje od godinu dana. Potencijalni kandidati moraju biti mlađi od 30 godina, nemati više od 12 godina staža u zvanju za koje su se obrazovali te da su u evidenciji HZZ-a evidentirani najmanje mjesec dana prije dana donošenja odluke o prijamu na stručno osposobljavanje.

Ali, ni to nije kraj natječajima u ovoj ustanovi. Naime, jučer je raspisan natječaj za novog ravnatelja Doma zdravlja nakon što je početkom prosinca dr. Miroslav Sikora dao ostavku na tu funkciju. Budući ravnatelj imat će mandat od četiri godine, a zainteresirani kandidati moraju imati završen sveučilišni diplomski studij te najmanje pet godina radnog iskustva u struci.

Sve ostale informacije o natječajima možete pronaći na službenim stranicama Doma zdravlja.





Tekst: Osijek031.com
Foto: Ilustracija

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: