Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Umirovljenici kroz zanimljive radionice na trenutak zaustavili vrijeme i uspostavili ritam zdravog života

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65780
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 20.12.2017. 12:54 
Naslov:  Umirovljenici kroz zanimljive radionice na trenutak zaustavili vrijeme i uspostavili ritam zdravog ž
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Udruga umirovljenici zajedno Osijek u partnerstvu s Udrugom Snaga kulture uspješno je završila projekt "Zaustavimo vrijeme - ritam zdravog života" potpomognut sredstvima Grada Osijeka.

Projektom je obuhvaćeno niz aktivnosti koje su obilježene sa završnom manifestacijom u dva dijela. Prvi dio se odvijao u prostoru TC Mercator, s izložbom slikarskih, dekorativnih i fotografskih radova polaznika slikarskih, kreativnih i fotografskih radionica članova Udruge, i šahovskim i pikado turnirom u kojem su sudjelovali i građani grada Osijeka, a nekoliko dana prije i turnirom u kuglanju.



Drugi dio završne manifestacije se odvijao u prostorijama Udruge, Županijska 18/II , sa izvođenjem šaljive dramske predstave "Bratinke", Ivana Kozarca u kojoj su sudjelovale polaznice dramskih radionica pod vodstvom osječke umirovljene kazališne umjetnice Ane Stanojević.



"Zadovoljstvo naših članova je sudjelovati u različitim aktivnostima koje smo uspjeli organizirati uz financijsku pomoć Grada Osijeka", istakao je Jovo Budimir, dopredsjednik Udruge.



"Umirovljenici su svojim mladenačkim žarom dokazali da su uspjeli barem na trenutak zaustaviti vrijeme i uspostaviti ritam zdravog života, što je bio i cilj ovog projekta", zaključio je Davor Horvat, predsjednik Udruge SNAGA KULTURE.





Tekst i foto: Udruga "Snaga kulture"

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: