Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Dvogodišnje dijete poginulo u požaru obiteljske kuće u Zapadnom predgrađu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 19.12.2017. 23:27 
Naslov:  Dvogodišnje dijete poginulo u požaru obiteljske kuće u Zapadnom predgrađu
Citirajte i odgovorite[Vrh] 


Nezapamćena tragedija dogodila se danas oko 18 sati u Zapadnom predgrađu u Osijeku.

Osječka Javna profesionalna vatrogasna postrojba dobila je u 18:10 sati dojavu o požaru obiteljske kuće u Zapadnom predgrađu. Deset vatrogasaca odmah je požurilo na mjesto događaja s tri vozila, a na intervenciju s njima izašli su i djelatnici PU osječko-baranjske.

Na mjestu događaja vatrogascima je rečeno da se u kući nalazi dvogodišnje dijete, a ta se informacija nažalost pokazala točnom. Unatoč naporima vatrogasaca da se požar što prije stavi pod kontrolu(lokaliziran je u 19:54 sati), dijete je preminulo u požaru.

Voditelj Operativno komunikacijskog centra policijske uprave potvrdio je da je u požaru jedna osoba smrtno stradala, no više detalja nismo mogli doznati jer, iako je na mjestu događaja policija započela obavljati očevid, on je zbog loših uvjeta vidljivosti prekinut i nastavit će se ujutro i tada će se utvrditi točne okolnosti koje su dovele do izbijanja požara i stradavanja djeteta.





Tekst: Osijek031.com
Foto: Ilustracija

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: