Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



FFOS: Gaudeamusov grad anđela [2017.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 18.12.2017. 17:15 
Naslov:  FFOS: Gaudeamusov grad anđela [2017.]
20.12.2017. 18:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U srijedu, 20. prosinca 2017. godine s početkom u 18 sati u svečanoj dvorani Filozofskog fakulteta održat će se priredba polaznika GiGa igraonice "Gaudeamusov grad anđela".

Kao i svake godine naša Božićna priredba je otvorenog tipa i kao takva dio je adventskog ugođaja u našem gradu. Naši polaznici i njihove obitelji svojim samostalno izrađenim božićnim kreacijama šire božićnu čaroliju i šalju poruke ljubavi i mira.

I ove godine na priredbu dolaze roditelji, bake, djedovi i prijatelji naših polaznika koji se već tradicionalno okupljaju na proslavama GiGa igraonice.

Cijela priredba za nas u igraonici predstavlja projekt u koji se dijete uključuje u potpunosti, sukladno svojim sposobnostima pri čemu je karakteristično da u pripremi priredbe podjednako sudjeluju odgojiteljice u GiGa igraonici i roditelji polaznika.

Na ovaj način naše polaznike podučavamo postavljanju algoritma i pojašnjavanju koraka koji su doveli do cilja.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: