Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Christmas dance party u caffe baru Byblos

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65447
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 18.12.2017. 17:10 
Naslov:  Christmas dance party u caffe baru Byblos
23.12.2017. 21:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Pozivamo vas na "Christmas Dance Party" u subotu, 23. prosinca 2017. godine, s početkom u 21 sat, u caffe bar Byblos (bivši Sound), u poznatoj osječkoj Tvrđi. Ulaz je naravno slobodan.

Došla nam je zima i njezina omiljena nuspojava (ne mislimo na gripu, već na Božićne blagdane). Doba kada se toplimo slojevima odjeće, kuhanim vinom, čajem a u našem slučaju još plesom i glazbenim notama.

Ho-Ho-Ho!

Pridružite nam se na Božićnom plesnjaku gdje ćete od Djeda Božićnjaka na poklon dobiti najljepšu glazbenu čaroliju i nezaboravnu zabavu uz najveće plesne hitove 80-ih i 90-ih, vruće latino ritmove i najnovije klupske hitove (naravno pojačane božićnim pjesmama).

Bit će to najposebniji, najveseliji, najglasniji, najplesniji i najluđi Božićni plesni party koji se ne propušta!

Uz akcijske cijene cuge za sve vas smo pripremili i mnoštvo slatkih i slanih zalogajčića, jer nam za čagicu treba jako, jako puno energije.

Bambus - 10 Kn
Jeger - 10 Kn
Litra Litra - 80 Kn

Predlažemo da se obučete u duhu Božića. Bilo da to značilo samo božićna kapica, nešto svjetlucavo i blještavo, ili jednostavno neka crveno bijela kombinacija – nije bitno.

Zaboravimo da živimo u današnjem užurbanom i materijalnom svijetu i u ovo vrijeme pjesme, blagdanskog duha, darivanja i dobrog raspoloženja poklonimo jedni drugima najdragocjenije darove na svijetu - osmijeh i ples.

Svima vam želimo puno mira, sreće, ljubavi, radosti, zdravlja, zajedništva i naravno puno plesa!




















Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: