Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Građani Osijeka i u 2018. plaćat će uplatnice gradskih tvrtki bez naknade

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65776
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 18.12.2017. 11:56 
Naslov:  Građani Osijeka i u 2018. plaćat će uplatnice gradskih tvrtki bez naknade
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Grad Osijek raspisao je ovih dana Javni poziv za sklapanje ugovora o pružanju platnih usluga kojim Grad, Unikom d.o.o., Vodovod-Osijek d.o.o. i Ukop d.o.o. namjeravaju nastaviti omogućavati građanima plaćanje računa koje izdaju bez naknade i u idućoj godini.

Da bi se omogućilo plaćanje računa na što više lokacija Grad je donio Odluku o financiranju troškova platnih usluga građana i objavi javnog poziva za sklapanje ugovora. Trgovačka društva u većinskom vlasništvu Grada Osijeka: Unikom d.o.o., Vodovod-Osijek d.o.o. i Ukop d.o.o. također financiraju troškove platnih usluga u iznosu od 2,30 kuna po uplatnici koju izdaju, na način da će po provedenom postupku prihvatiti izbor poslovnih partnera te zajedno s Gradom s njima sklopiti ugovore o pružanju platnih usluga.

Troškove platnih usluga nastalih prilikom plaćanja računa koje izdaju Grad Osijek, Unikom d.o.o., Vodovod-Osijek d.o.o. i Ukop d.o.o. financirat će u iznosu od 2,30 kn po uplatnici. Grad Osijek financirat će troškove platnih usluga koji nastaju prilikom plaćanja računa čiji je izdavatelj Grad Osijek, a putem izravnog terećenja u iznosu od 0,8% od vrijednosti uplate a najviše do 2,30 kn po uplatnici.

Pismo namjere sa traženim dokazima sposobnosti gospodarskih subjekata dostavlja se na adresu: GRAD OSIJEK, Kuhačeva 9, Osijek, u zatvorenoj omotnici s naznakom– „OTVORENI POZIVza sklapanje ugovora o pružanju platnih usluga - NE OTVARATI“. Otvoreni javni poziv traje do 31. siječnja 2018, a ugovori s poslovnim partnerima će se sklapati na rok do 31. prosinca 2018.

Podsjetimo, riječ je o praksi koju je gradska vlast uvela 2014. godine, a računi se bez provizije mogu plaćati u Hrvatskoj pošti, Fini te na platnim mjestima Tiska i Konzuma. A ako ste negdje na putu, nema brige - račune osječkih gradskih tvrtki možete platiti bez provizije u nekoj od poslovnica gore navedenih subjekata na cijelom području države.

Kompletan tekst javnog poziva možete pročitati dolje.







Tekst i foto: Osijek031.com

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: