Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Prihod od humanitarnog turnira "Turnir 8 kafića" ide za najmlađe i RES park u Antunovcu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65665
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 18.12.2017. 10:03 
Naslov:  Prihod od humanitarnog turnira "Turnir 8 kafića" ide za najmlađe i RES park u Antunovcu
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Humanitarna udruga "Od mene za tebe" ove je godine organizirala osmi humanitarni malonogometni spektakl "Turnir 8 kafića". U Sportskoj dvorani Zrinjevac jučer je nastupilo stotinjak poznatih igrača velikog i malog nogometa, a prihod turnira namijenjen je završetku uređenja Rehabilitacijsko-edukativnog senzoričkog parka u Antunovcu, dok će dio prihoda biti doniran Udruzi „Ne-ovisnost“.

Organizatore, sudionike i gledatelje pozdravio je župan Ivan Anušić, koga je predsjednik Udruge „Od mene za tebe“ Zoran Lacković najavio kao dugogodišnjeg donatora. Župan je pohvalio humanitarne aktivnosti ove udruge i poštovanje prema svim donatorima. U osobno ime i u ime Osječko-baranjske županije izjavio je kako se uz dobru volju uvijek pronađe način za pomoć osobama u potrebi, osobito našim najmlađima. Svima je čestitao je Božić i Novu godinu.



Predsjednik Udruge Lacković dodao je da s prihodom od više od 1.700.000,00 kuna u proteklih sedam godina ovaj turnir je postao jedan od najvećih humanitarnih sportskih događaja u Hrvatskoj.





Tekst i foto: OBZ.hr

Najava: SD Zrinjevac: Humanitarni malonogometni turnir "Turnir 8 kafića" [2017.]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: