Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



[VIDEO] Vinkoprom napokon stigao i u naš grad - Osječani oduševljeni ponudom!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65429
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 14.12.2017. 12:16 
Naslov:  [VIDEO] Vinkoprom napokon stigao i u naš grad - Osječani oduševljeni ponudom!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Prodajni centar Vinkoprom otvorio je svoja vrata Osječanima. U Gackoj 10, u prizemlju Mercator centra, uz slogan: ''Za cijelu obitelj, za sretnu obitelj'' nudi se velik asortiman proizvoda za svačiji ukus i potrebe.

U četiri odjela -Tehnika, Vrt, Stanovanje, Dom, svatko će pronaći nešto za sebe. Tu su televizori, perilice, tepisi, rasvjetna tijela, posuđe, ukrasi, dječje igračke, bicikli, kosilice, kućanski aparati, laminatni podovi boje i lakovi i mnoštvo drugih proizvoda.



Vinkoprom svoje kupce nagrađuje mnoštvom akcijskih cijena o kojima će vas obavještavati putem letka, Facebook-a, weba i drugih kanala promocije.

Osim bogatom ponudom i akcijskim cijenama u Vinkopromu, svoje kupce nastoje usrećiti i s 10% popusta na gotovinsko plaćanje, obročnom otplatom te posebna pogodnost besplatna dostava kupljene robe.

Povodom otvorenja Vinkoprom je pripremio i posebnu akciju! 20% popusta na sve štednjake, kamine i dječje igračke. Akcija traje sve do 23. prosinca.



Iako je centar u Osijeku nedavno otvoren, tvrtka postoji od 1990. godine, a 2002. godine otvoren je prvi veliki prodajni centar u Vinkovcima, nakon čega su otvoreni centri diljem Slavonije. Radno vrijeme je od 7 do 21 sat, svakim danom osim nedjelje.

Uvjerite se i sami zašto je Vinkoprom mjesto za cijelu obitelj, za sretnu obitelj!



















[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: