Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Prepuno kino Urania na pretpremijeri novog filma iz "Star Wars" serijala

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 14.12.2017. 10:27 
Naslov:  Prepuno kino Urania na pretpremijeri novog filma iz "Star Wars" serijala
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Sila je sinoć bila jaka u osječkom kinu Urania gdje je održana pretpremijera najnovijeg filma iz „Star Wars“ serijala – „Posljednji Jedi“.

Kino je bilo ispunjeno do posljednjeg mjesta ljubiteljima ove iznimno popularne sage koji su bili nestrpljivi otkriti što se događa u novom nastavku filmu iz ovog epskog serijala koji u cijelom svijetu, pa i u Osijeku, ima brojne poklonike.



Kao i prethodnih godina, tijekom pretpremijere u foajeu kina postavljen je dio tematske izložbe radova učenika i nastavnika Škola primijenjene umjetnosti i dizajna Osijek koja je prije nekoliko tjedana bila izložena u GISKO-u u sklopu Star Wars tjedna.

Pretpremijeru su popratili i članovi udruge Star Wars Hrvatska koji su došli maskirani u svoje omiljene likove, tako da su foajeom i dvoranom kina prodefilirali Kylo Ren (u odraslom i dječjem izdanju), hrabra Rey, nekoliko Jedi vitezova i stormtroopera. Svi posjetitelji, mali i veliki, imali su priliku prije i nakon filma fotografirati se sa svojim idolima.



Prije početka projekcije, održana je kratka nagradna igra u kojoj su sretni dobitnici osvojili suvenire vezane uz novi film (postere, majice, privjeske...).



Film od danas (četvrtak) dolazi na redovni program kina Urania i moći će se pogledati svaki dan u kasnovečernjem terminu. Obzirom da traje 150 minuta, preporučujemo vam da svakako kupite nešto za grickati i za ugasiti žeđ. I da svakako pogledate film, posebice ako ste ljubitelji Star Wars sage.

Neka Sila bude s vama!





Tekst i foto: Osijek031.com

Pročitajte i..
[FOTO] Osječka Star Wars ekipa prošetala gradom!
[FOTO] Star Wars facepainting privukao brojne mališane
Sila je bila jaka u GISKO-u na otvorenju Star Wars tjedna 2017.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: