Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Mala vijećnica: Informativno događanje "ERASMUS+ iskustva i mogućnosti"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65776
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 13.12.2017. 16:17 
Naslov:  Mala vijećnica: Informativno događanje "ERASMUS+ iskustva i mogućnosti"
14.12.2017. 13:30
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Informacijski centar Europe Direct Osijek koji djeluje pri Regionalnoj razvojnoj agenciji Slavonije i Baranje organizira informativno događanje „ERASMUS+ iskustva i mogućnosti“ koje će se održati u četvrtak, 14. prosinca 2017.,s početkom u 13:30 sati, u Osijeku (Mala vijećnica Osječko-baranjske županije, Županijska 4).

Događanje će se održati povodom obilježavanja 30. obljetnice programa Erasmus. Program Erasmus pokrenut je 1987. godine kao program razmjene studenata. 2014. godine svi su dotadašnji programi i inicijative Europske unije u područjima obrazovanja, osposobljavanja, mladih i sporta postali dio jedinstvenog programa Erasmus+ za razdoblje od 2014. do 2020. godine. Program pruža niz mogućnosti za pojedince i organizacije, primjerice volontiranje, stručnu praksu, usavršavanje i osposobljavanje te provođenje razdoblja studija u inozemstvu, kao i suradnju na međunarodnim projektima.

Na događanju „ERASMUS+ iskustva i mogućnosti“ svoja iskustva sudjelovanja u projektima i aktivnostima u okviru i vezanim uz program Erasmus+ predstavit će organizacije, institucije i pojedinci iz Osječko-baranjske županije jer o prednostima i mogućnostima koje program Erasmus+ pruža, najbolje govore primjeri korisnika i sudionika u programu.

Ovom će prigodom biti predstavljena brošura o Erasmus+ iskustvima iz Osječko-baranjske i Dubrovačko-neretvanske županije koju su u suradnji pripremili informacijski centri Europe Direct Osijek i Europe Direct Dubrovnik, pa će ovo ujedno biti i prilika za upoznavanje s Erasmus+ primjerima s juga Hrvatske.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: