Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Graditeljsko-geodetska škola: Zimska kreativna škola "Graditelji" [2018.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65429
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 13.12.2017. 10:28 
Naslov:  Graditeljsko-geodetska škola: Zimska kreativna škola "Graditelji" [2018.]
Od 08.01.2018. 16:00 do 10.01.2018. 15:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Tijekom zimskih praznika, od 8. do 10. siječnja 2018. godine, Graditeljsko-geodetska škola Osijek u suradnji s Građevinskim fakultetom Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera organizira drugu Zimsku kreativnu školu „Graditelji“ koja će se održati u prostoru Graditeljsko-geodetske škole u Osijeku, Drinska 16a.

Cilj je Zimske kreativne škole „Graditelji“ razvijati kreativnost i tehničke vještine djece i mladih, zainteresirati ih za graditeljsku struku i omogućiti im da aktivno provedu dio zimskih praznika.

Tema je ovogodišnje Zimske škole Graditelji novih graditelja pa će polaznici moći odabrati jednu od 13 radionica vezanih uz arhitekturu, graditeljstvo i dizajn.
Učenici osnovnih i srednjih škola, djeca i mladi od 6 do 20 godina naučit će graditi mostove od špageta, zgrade koje mogu izdržati najjače potrese ili poznati stadion Ptičje gnijezdo, dizajnirati unutarnje prostore u različitim tlocrtima, slikati, fotografirati, izrađivati makete i printati 3D modele, pripremiti se za prijamni ispit na arhitekturu, upoznati kreativnu i zabavnu stranu matematike i izvoditi pokuse iz fizike. Za najmlađe će biti organizirana plesno-sportska radionica gdje će plesati zumbu i upoznati se s osnovama akrobatskoga rock and rolla, kickboxinga i Krav Mage.
Voditelji radionica poznati su arhitekti i dizajneri(Jelena Havelka Todorovikj, Zrinka Kukuljica Merčep, Damir Vrban), profesori i asistenti na Građevinskom fakultetu u Osijeku (doc.dr.sc. Ivan Kraus, Filip Anić, Adriana Cerovečki, Mihaela Teni), Kristina Škaler, voditeljica edukativnih i kreativnih radionica te trenerica brzog čitanja i učinkovitog učenja, nastavnici Graditeljsko-geodetske škole, bivši učenici, sada studenti Građevinskog fakulteta.

Radionice će trajati od 10.00 do 15.00 sati, a polaznicima su, zahvaljujući brojnim sponzorima, sva tri dana osigurani topli obrok, besplatan gradski prijevoz, materijali za rad te stručno vodstvo mentora.

Zainteresirani se mogu prijaviti online prijavom do 20. prosinca 2017. na stranici Škole zimskakreativnaskola.com.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: