Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Sport House: Humanitarna aukcija za Rijeku ljubavi

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65790
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 12.12.2017. 17:57 
Naslov:  Sport House: Humanitarna aukcija za Rijeku ljubavi
18.12.2017. 19:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Udruga studenata marketinga Bookmark i partneri (Ekonomski fakultet u Osijeku, Studentski zbor Ekonomskog fakulteta u Osijeku, Financijski impuls, EWoB, AIESEC, Studentsko sportsko društvo EFOS) u ponedjeljak, 18. prosinca 2017. u suradnji s „Rijekom ljubavi“ organizira humanitarnu aukciju u prostorima Sporthouse-a, uz glazbeni program, s početkom u 19h.

Još jedan zanimljiv projekt dolazi iz „male radionice“ kreativnih studenata. Imali smo priliku sudjelovati na date auction formatu, koji je također imao humanitarni karakter. Ovoga puta radi se o humanitarnoj aukciji koja će se sastojati od licitacija i tombola, a sva prikupljena sredstva odlaze za kupnju božićnih poklona socijalno ugroženoj djeci.

Princip je sljedeći. Kupnja tombole organizirana je u prostorima EFOS-a u jutarnjim (9:30-11:15) i popodnevnim (14:30-16:15) terminima, a ista će se moći kupiti i na samom događaju. Nagrade su vrlo vrijedne, a izvlačenje dobitnika biti će održano na samom eventu.

Uz izvlačenje tombola, u kojim se nalaze vrijedne i zanimljive nagrade, na ovom događaju gosti će moći licitirati za nešto nesvakidašnje, nešto neobično i neopisivo zabavno. Moći ćete licitirati za kavu s igračem NK Osijeka, za HNK ulaznice za novogodišnji koncert, vožnju u Tesli sa Sašom Cvetojevićem.... Očekuje Vas još puno toga, a ulaz za sve je besplatan.

Svi zajedno možemo napraviti puno toga jer smisao Božića i je u darivanju i suosjećanju. Smisao Božića je zajedništvo. Sve ljude dobre volje pozivamo da se pridruže događaju, jer uz pomoć onima kojima je to najpotrebnije, zagarantirana je i dobra atmosfera.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: