Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



OŠ Miroslav Krleža: Predavanje na temu mina, minsko-eksplozivnih sredstava i uporaba pirotehničkih sredstava

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 11.12.2017. 12:10 
Naslov:  OŠ Miroslav Krleža: Predavanje na temu mina, minsko-eksplozivnih sredstava i uporaba pirotehničkih s
13.12.2017. 10:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Povodom provođenja akcije „Manje oružja, manje tragedije“ policijski službenici Odjela prevencije i Protueksplozijskog odjela PU osječko – baranjske, u suradnji s Udrugom dragovoljaca domovinskog rata iz Čepina i PP Čepin, u srijedu, 13. prosinca 2017., od 10 do 12 sati u Osnovnoj školi „Miroslav Krleža“ u Čepinu održat će predavanje na temu mina, minsko-eksplozivnih sredstava i uporaba pirotehničkih sredstava. Nakon predavanja u prostorijama udruge predviđena je dragovoljna predaja oružja, streljiva i minsko-eksplozivnih sredstava građana, članova udruge i lovačkih društava koji djeluju na području općine.

Također, unutar akcije „Manje oružja, manje tragedije“ od 10 do 12 sati 15. prosinca, policijski službenici Odjela prevencije i Protueksplozijskog odjela PU osječko – baranjske, u suradnji s Gradom Valpovo i PP Belišće, održat će u prostorijama Srednje škole u Valpovu također predavanje na temu mina, minsko-eksplozivnih sredstava i uporaba pirotehničkih sredstava. Nakon predavanja na prostoru ispred bivšeg Trgovačkog centra „Billa“ u Valpovu predviđena je prezentacija aktivnosti Protueksplozijskog odjela gdje pozivamo građane na dragovoljnu predaju oružja, streljiva i minsko-eksplozivnih sredstava.

Ovom prilikom podsjećamo građane da je još uvijek u tijeku akcija „Manje oružja, manje tragedija – Izbacimo uljeza“. Prema Zakonu o oružju, oružje se može predati uvijek, a protiv osobe koja ga dragovoljno predaje neće se pokretati kazneni niti prekršajni postupak.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: