Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



HDZ: Cilj je snažan, ujedinjen i stabilan HDZ koji će djelovati u sinergiji

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65429
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 09.12.2017. 13:15 
Naslov:  HDZ: Cilj je snažan, ujedinjen i stabilan HDZ koji će djelovati u sinergiji
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Danas je Hrvatska demokratska zajednica u Osijeku održala konferenciju za medije na kojoj su se govorili novoizabrani predsjednik osječkog HDZ-a Ivan Radić i predsjednik osječko-baranjskog HDZ-a Ivan Anušić. Radić se zahvalio glasačima na potpori i rekao kako su unutarstranački izbori koji su održani prije tjedan dana prošli u duhu demokracije i uz veliki odaziv članova. Najavio je djelovanje stranke u sinergiji između državne, županijske i gradske organizacije.

„Županijski i gradski HDZ su jedinstveni i osnaženi, nakon 12 godina dobili smo župana kojem ispred GO HDZ-a dajem neupitnu potporu. Očekujem da će na sljedećim lokalnim izborima 2021. godine HDZ dobiti prvi put i mjesto gradonačelnika Osijeka.“ – rekao je Radić.

Župan Osječko- baranjske županije i predsjednik županijskog HDZ-a Ivan Anušić čestitao je novom rukovodstvu osječkog HDZ-a te potvrdio kako sada imaju jedan zajednički cilj, a to je dobiti povjerenje građana kako bi za tri godine formirali vlast u Osijeku. Radit će to na isti način kao što su ostvarili uspjeh na posljednjim lokalnim izborima na kojima je pobjeda osigurana u županiji, 3 grada i 23 općine.

„Unutarstranački izbori su iza nas, iza njih nije ostalo sukoba niti će ih biti. Djelovat ćemo u sinergiji i zajedno idemo u nove pobjede za dobrobit svih građana. Gradimo i dalje projekt boljeg, osnaženog, ujedinjenog i stabilnog HDZ-a.“ – istaknuo je Anušić.



Tekst i foto: HDZ Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: