Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Čarobni prosinac u Portanovi

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65780
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 08.12.2017. 14:39 
Naslov:  Čarobni prosinac u Portanovi
Od 08.12.2017. 10:00 do 10.12.2017. 9:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Zadnji mjesec u godini je i najljepši mjesec jer je protkan radošću, veseljem i ljubavlju. Blagdanski ugođaj osjeti se na svakom koraku u Portanovi, a prekrasne Božićne dekoracije čine doživljaj savršenim. Ovom razdoblju se ipak najviše vesele oni najmlađi. Sva djeca, gdje god se nalazila na kugli zemaljskoj – u prosincu s velikim nestrpljenjem očekuju dolazak Djeda Božićnjaka! Najdraži Djedica dolazi svakoga dana u Portanovu u 17 sati, a za sve mališane pripremio je košaru punu slatkiša od Kraša. Kada dođete u Portanovu Djedicu ćete najlakše pronaći tako da pratite zvuk njegovog čarobnog zvonca i dječji smijeh.



Prilikom dolaska u Portanovu svakako obratite pozornost na izloge jer se u jednom izlogu skrio mini Portoš. Ne propustite sudjelovati u fantastičnom natječaju jer možete osvojiti poklon bon od čak 500 kuna iz trgovine u kojoj se skrio Portoš. A kako sudjelovati? Kada uočite mini Portoša fotkajte ga, fotku pošaljite u inbox Facebook profila Portanove, uz fotku pošaljite svoje podatke (ime i prezime, adresu i broj telefona) s odgovorom na pitanje „Zašto mislite da se Portoš sakrio u baš tu trgovinu?“. Nagradu osvaja najkreativniji odgovor, a natječaj traje do 18. prosinca.



Nakon odličnog shopping svratite do Info pulta Portanove i uz predočenje računa iz bilo kojeg prodajnog, uslužnog ili ugostiteljskog objekta preuzmite svoj kupon i sudjelujte u velikoj nagradnoj igri Portanove. U ovoj nagradnoj igri možete osvojiti automobil Toyota AYGO, ili jednu od 15 drugih vrijednih nagrada.

Vidimo se u Portanovi!



[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: