Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Ekonomski fakultet: Godišnja izborna skupština udruge Alumni EFOS [2017.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65738
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 07.12.2017. 16:14 
Naslov:  Ekonomski fakultet: Godišnja izborna skupština udruge Alumni EFOS [2017.]
13.12.2017. 18:30
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U srijedu, 13. prosinca 2017. godine s početkom u 18:30 sati u Auli glagoljice na Ekonomskom fakultetu u Osijeku održat će se izborna godišnja Skupština udruge Alumni EFOS .

Nakon dvije godine rada, možemo reći da smo zadovoljni napravljenim, ali smo isto tako svjesni da je još puno posla pred svima nama. U protekle dvije godine Udruga Alumni EFOS postala je prepoznatljivi akter u događanjima u našem gradu, a iza nas je niz uspješno pokrenutih aktivnosti. U proteklih godinu dana pokrenuli smo web stranicu udruge, održali 5 Alumni Leadership foruma, na kojima smo imali priliku poslušati Miroslava Ćiru Blaževića, Matu Rimca, profesora Davora Pavunu, Ratka Rudića i Emila Tedeschog. Organizirali smo i Forum na temu Quo vadis Slavonija?, u kojem smo ugostili poznate gospodarstvenike grada Osijeka; Marka Pipunića, Matu Škoju i Denisa Sušca. Posebno smo ponosni na uspješno završen projekt prijevoda i izdavanja knjige Execution: The Discipline of Getting Things Done, autora Larry Bossidy-a, Ram Charan-a i Charles Burck-a.

Udruga Alumni EFOS danas broji više oko 300 članova. Očekujemo da će se taj broj u 2018. godini višestruko povećati. Vjerujemo da ćete i dalje ostati s nama i pomoći nam u izgradnji prepoznatljivosti naše Udruge Alumni EFOS.

Dnevni red skupštine:
- Pozdravni govor
- Izvješće o aktivnostima u 2017. godini
- Izbor predsjednika udruge i Upravnog odbora
- Financijski plan udruge za 2018. godinu
- Razno

Za izbornu Skupštinu potrebna je većina članova, i to samo onih, koji su platili članarinu. Molimo sve, koji nisu uplatili članarinu, a žele sudjelovati u radu Skupštine, da prije dolaska na Skupštinu uplatite članarinu (to možete učiniti i na licu mjesta, na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, prije same Skupštine).

Kao prijavu za dolazak na Skupštinu, mole vas da popunite online pristupni obrazac najkasnije do 12.12.2017. godine.




Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: