Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



"Voće i povrće za poslije" – adventska akcija u organizaciji trgovina Filakov

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 06.12.2017. 10:32 
Naslov:  "Voće i povrće za poslije" – adventska akcija u organizaciji trgovina Filakov
Od 03.12.2017. 10:32 do 24.12.2017. 10:31 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

S početkom adventa i vremena dobrih i plemenitih djela obitelj i vlasnici trgovina Filakov – voće i povrće, odlučili su pokrenuti akciju prikupljanja voća i povrća te zdravih namirnica za one koji tijekom blagdana ne mogu sami kupiti navedeno.

Ideja je da građani imaju mogućnost u trgovinama domaćeg i svježeg voća i povrća - Filakov na Divaltovoj ulici 30 i u Donjem Gradu ( kod Makedonke ) kupiti voće i povrće te ga ostaviti za poslije u "korpi za poslije".

Akciju obitelj Filakov organizira u suradnji s Crvenim Križem Osijek a sve namirnice dobiti će korisnici Pučke kuhinje. Nakon svakoga dana, iduće jutro “korpu” prazne i odvoze djelatnici Crvenog Križa Osijek te je tako osigurana raspodjela potrebitima.

Filakov naglašavaju da prilikom kupovine građani ostvaruju – 10 % popust na cijeli iznos onoga što kupe “za akciju Voće i povrće za poslije”.

Akcija je započela s paljenjem prve adventske svijeće te imate priliku sudjelovati kroz sve 4 nedjelje adventa.

Također, za sve one koji žele i smatraju da su u potrebi mogu doći u trgovinu te uzeti iz korpe što im treba.

Svaki kilogram voća i povrća koji kupite se računa a Filakovi kažu da zaista vrećica jabuka, mandarina ili krumpira i luka nije velika cijena.

Neka svatko doprinese malo, toliko možemo izdvojiti iz svoje blagdanske košarice kako bi i nečija druga košarica bila puna.

Pozivaju sve građane da rašire vijest i podjele ju s poznanicima. U ovo vrijeme plemenitih djela ovo je samo mala i simbolična gesta kojom možemo doprinijeti općem dobru i pomoći sugrađanima.




Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: