Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



GPP Osijek: Besplatan prijevoz svim putnicima iz bivše tarifne unije!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 30.11.2017. 13:08 
Naslov:  GPP Osijek: Besplatan prijevoz svim putnicima iz bivše tarifne unije!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

S obzirom na činjenicu da tarifna unija između tvrtki GPP i Panturist prestaje s radom 30. studenog 2017., obavještavamo naše cijenjene korisnike da je Gradski prijevoz putnika d.o.o. omogućio besplatan prijevoz svim putnicima iz bivše tarifne unije, do 8. prosinca 2017.

Od 1. prosinca 2017. do daljnjeg, postojeće kartice Tarifne unije više neće biti valjane u vozilima GPP-a.

Sukladno tome, GPP od 25. studenog 2017., samostalno prodaje mjesečne karte za sve putnike iz bivše Tarifne unije.

Pozivamo sve putnike iz bivše Tarifne unije na zamjenu postojećih kartica novim GPP-ovim Butrama. Zamjena postojećih kartica Tarifne unije bit će potpuno besplatna za korisnike, odnosno obavljat će se o trošku GPP-a, na prodajnim mjestima GPP-a (C. Hadrijana 1 i Pothodnik)

- S obzirom na to da se na prodajnim mjestima GPP-a očekuje povećan broj korisnika, a kako bi zamjena postojećih kartica Tarifne unije prošla bez dodatnih poteškoća, GPP je omogućio SVIM PUTNICIMA IZ BIVŠE TARIFNE UNIJE BESPLATAN PRIJEVOZ U SVOJIM VOZILIMA DO 8. PROSINCA 2017. Kako bi se obavila vožnja, dovoljno je vozaču predočiti bivšu karticu Tarifne unije.

Također podsjećamo na POSEBNU POGODNOST ZA UČENIKE S PODRUČJA OPĆINE ANTUNOVAC:
Kao našim najmlađim korisnicima, GPP će učenicima, olakšati vrijeme prilagodbe na novog prijevoznika, tako da će im do kraja 2017. godine omogućiti prijevoz GPP-ovim vozilima na relaciji od mjesta stanovanja do grada i u I. i II. gradskoj zoni (u tramvajima i autobusima), bez naknade!
Kako bi ostvarili pravo na ovu mogućnost, učenici su obvezni do 8. prosinca 2017. na GPP-ova prodajna mjesta (C. Hadrijana 1 i Pothodnik) dostaviti sljedeće:
- ovjerenu Zamolnicu i Suglasnost roditelja, koju mogu preuzeti s GPP-ovih službenih stranica gpp-osijek.com, ili podići na prodajnim mjestima GPP-a
- Potvrdu za ostvarivanje prava na sufinanciranje međumjesnog javnog prijevoza, u kojoj treba stajati da je odabrani prijevoznik GPP
U GPP-u će im se aktivirati (izraditi) i nadopuniti njihove nove Butre za period do kraja 2017. godine.





Tekst i foto: GPP Osijek

Pročitajte i..
Prekinuta je "Tarifna unija" u GPP Osijek!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: